DEN GANG DA: Til tross for to skilsmisser bak seg, så er Hollywood-stjernen fornøyd med livssituasjonen i dag. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Til tross for to skilsmisser bak seg, så er Hollywood-stjernen fornøyd med livssituasjonen i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Aniston:

- Noen ganger slutter man å være lykkelige i ekteskap

Nå letter hun på sløret om sine havarerte forhold.

Publisert

Det kom som et sjokk på mange da Hollywood-yndlingen Jennifer Aniston (49) avslørte at hun skulle skilles fra ektemannen Justin Theroux (47) i februar i år.

I en uttalelse til nyhetsbyrået AP fortalte paret, som giftet seg i august 2015, at de bestemte for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte de den gangen.

- Føler ikke tomrom

Dette var Anistons andre skilsmisse. 12 år tidligere gikk hun og Brad Pitt (54) hver til sitt etter at han forelsket seg i Angelina Jolie (43) på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith».

Nå åpner den tidligere «Friends»-stjernen seg om de to svært offentlige bruddene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig, synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, forteller hun i et nytt intervju med magasinet Elle.

- Og da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterte ikke lykke i ekteskapet lenger, deler hun åpenhjertig.

Saken fortsetter nedenfor.

Ser ikke på bruddene som nederlag

Videre innrømmer Aniston at forholdene selvfølgelig hadde både opp- og nedturer, men viktigst for henne er å leve et fullverdig liv.

- Til syvende og sist, så har vi dette ene livet og jeg ønsket ikke å bli i en situasjon på grunn av frykt. Frykt for å være alene. Frykt for å ikke overleve. Blir man i et forhold basert på frykt, føles som om man gjør livet en dårlig tjeneste, forklarer hun til Elle.

49-åringen forteller at hun ikke bare ga opp ekteskapene, men at de prøvde å jobbe seg gjennom de vanskelige tingene. Da dette likevel ikke holdt, var det bedre å gå videre hver for seg.

- Det er ikke et nederlag. Vi må kvitte oss med disse klisjeene om at det er det, for en slik tankegang er veldig snevert.

Saken fortsetter nedenfor.

Jennifer og Justin Theroux møttes i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder», der Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller. Det var sistnevnte som skal ha introdusert dem for hverandre. To år etterpå spilte de mot hverandre i filmen «Wanderlust».

I 2012 forlovet duoen seg, og etter en tre år lang forlovelse, arrangerte de et hemmelig bryllup i sin egen bakhage i 2015. De fikk ingen barn sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

Pikant brudd

Tilbake i 2005 var det Jennifer og Brad Pitt som var på alles lepper. Da de annonserte at de skulle skilles etter fem års ekteskap var de nemlig Hollywoods mest populære par,

«Vi forblir venner og ønsker hverandre alt godt», het det i uttalelsen.

To måneder etterpå, mens nyheten om bruddet fortsatt var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin siste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Her sto han sammen med medspiller Angelina Jolie.

Men Brad og Angelina var imidlertid ikke bare skuespillerkollegaer. De skjulte nemlig en ganske pikant hemmelighet.

For da det i april samme år dukket av opp bilder av dem, visstnok i het omfavnelse på ferie i Kenya, begynte utroskapsryktene å svirre.

Saken fortsetter nedenfor.

I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han ennå var gift med Jennifer Aniston.

På spørsmål om hvorfor «Mr. & Mrs. Smith» var hans favorittfilm, svarte han følgende:

- Fordi jeg ble forelska.

Ekteskapet hadde gått i oppløsning og Angelina ble utpekt som syndebukken. Rundt om i den vestlige verden kunne man kjøpe T-skjorter med «Team Jennifer» og «Team Angelina».

Det var ikke vanskelig å tolke Jennifers reaksjon på eksmannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Brad og Angelina stilte opp i et magasin sammen juni 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

LES OGSÅ: - Jeg gir ikke etter for press

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer