GIKK HVER TIL SITT: I august 2014 ble Tea Leoni offisielt skilt fra Hollywood-stjernen David Duchovny. Foto: REX/All Over Press
GIKK HVER TIL SITT: I august 2014 ble Tea Leoni offisielt skilt fra Hollywood-stjernen David Duchovny. Foto: REX/All Over PressVis mer

- Noen ganger ønsker jeg å kverke ham

Eks-kona Téa Leoni sliter med blandede følelser overfor «Californication»-stjernen David Duchovny.

SEOGHØR.NO: I 14 år var skuespillerparet Téa Leoni (48) og David Duchovny (54) et av Hollywoods heteste par.

Men etter et turbulent av-og-på forhold skilte de lag for godt i fjor.

«Californication» og «X-Files»-stjernen hadde da vært gjennom rehab for sex-avhengighet etter å angivelig ha vært utro i flere år.

I et intervju med bladet More forteller Tea at hun i dag har et godt forhold til eksmannen, som hun har barna Madelaine West (15) og Kyd Miller (12) med.

De snakker fremdeles nesten daglig og tilbringer ferier sammen i et leiehus med store deler av familien deres.

Likevel innrømmer hun at Duchovny kan gå henne på nervene.

FORELSKET: På TV-skjermen spiller Tea Leoni og Tim Daly ekteparet Elizabeth Faulkner McCord og Henry McCord i det politiske dramaet "Madam Secretary". De skal også ha funnet tonen privat.  Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
FORELSKET: På TV-skjermen spiller Tea Leoni og Tim Daly ekteparet Elizabeth Faulkner McCord og Henry McCord i det politiske dramaet "Madam Secretary". De skal også ha funnet tonen privat. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

- Noen ganger ønsker jeg å kverke ham, men slik er det i alle ekte forhold med noen du er glad i, sier hun, ifølge E!News.com.

I høst skal Leoni ha falt for motspilleren sin, Tim Daly (58), som hun spiller kona til i TV-serien «Madam Secretary».

Men på grunn av hva hun måtte gjennom etter den veldig offentlige skilsmissen fra Duchovny, så har hun ikke lyst til å uttale seg om kjærlighetslivet.

- Jeg kommer aldri til å snakke om forholdene mine igjen. Spesielt etter at jeg så hva det gjorde med barna mine, forklarer hun.

Setter barna først

Når Leoni ikke jobber prøver hun derfor å vie all sin tid til ungene.

- Folk forteller meg at jeg egentlig aldri har klart å slå gjennom. De sier: «Du har ingen Oscar». Men for meg finnes det ikke en eneste bragd i Hollywood som kunne erstattet tiden med barna mine.

- På dette stadiet i livet handler det ikke om å være tilfreds, eller appellere til 20-åringer eller vinne priser. Det handler om å finne noe mer. Som jeg sier til datteren min: «Lytt alltid til din egen stemme først», sier hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Kjemien deres er helt eletrisk