GIKK HVER TIL SITT: I august 2014 ble Tea Leoni offisielt skilt fra Hollywood-stjernen David Duchovny. Foto: REX/All Over Press
GIKK HVER TIL SITT: I august 2014 ble Tea Leoni offisielt skilt fra Hollywood-stjernen David Duchovny. Foto: REX/All Over PressVis mer

- Noen ganger ønsker jeg å kverke ham

Eks-kona Téa Leoni sliter med blandede følelser overfor «Californication»-stjernen David Duchovny.

SEOGHØR.NO: I 14 år var skuespillerparet Téa Leoni (48) og David Duchovny (54) et av Hollywoods heteste par.

Men etter et turbulent av-og-på forhold skilte de lag for godt i fjor.

«Californication» og «X-Files»-stjernen hadde da vært gjennom rehab for sex-avhengighet etter å angivelig ha vært utro i flere år.

I et intervju med bladet More forteller Tea at hun i dag har et godt forhold til eksmannen, som hun har barna Madelaine West (15) og Kyd Miller (12) med.

De snakker fremdeles nesten daglig og tilbringer ferier sammen i et leiehus med store deler av familien deres.

Likevel innrømmer hun at Duchovny kan gå henne på nervene.

FORELSKET: På TV-skjermen spiller Tea Leoni og Tim Daly ekteparet Elizabeth Faulkner McCord og Henry McCord i det politiske dramaet "Madam Secretary". De skal også ha funnet tonen privat.  Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
FORELSKET: På TV-skjermen spiller Tea Leoni og Tim Daly ekteparet Elizabeth Faulkner McCord og Henry McCord i det politiske dramaet "Madam Secretary". De skal også ha funnet tonen privat. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

- Noen ganger ønsker jeg å kverke ham, men slik er det i alle ekte forhold med noen du er glad i, sier hun, ifølge E!News.com.

I høst skal Leoni ha falt for motspilleren sin, Tim Daly (58), som hun spiller kona til i TV-serien «Madam Secretary».

Men på grunn av hva hun måtte gjennom etter den veldig offentlige skilsmissen fra Duchovny, så har hun ikke lyst til å uttale seg om kjærlighetslivet.

- Jeg kommer aldri til å snakke om forholdene mine igjen. Spesielt etter at jeg så hva det gjorde med barna mine, forklarer hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Setter barna først

Når Leoni ikke jobber prøver hun derfor å vie all sin tid til ungene.

- Folk forteller meg at jeg egentlig aldri har klart å slå gjennom. De sier: «Du har ingen Oscar». Men for meg finnes det ikke en eneste bragd i Hollywood som kunne erstattet tiden med barna mine.

- På dette stadiet i livet handler det ikke om å være tilfreds, eller appellere til 20-åringer eller vinne priser. Det handler om å finne noe mer. Som jeg sier til datteren min: «Lytt alltid til din egen stemme først», sier hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Kjemien deres er helt eletrisk