- Noen ganger har jeg nok angret en smule

Bjørn Eidsvåg fikk sjokk da han meldte seg inn på Twitter. Se video!

Publisert
 Bjørn Eidsvåg snakker om Twitter og sex-debatten rundt Einar Gelius nederst i saken!

SEHER.NO:  Sanger og komponist Bjørn Eidsvåg (56) har de siste årene blitt en av Norges mest fulgte kjendis-bloggere, og legger stadig ut «friske» og svært ærlige innlegg på sin Twitter-side.

Den folkekjære artisten har over 14.000 følgere på det sosiale nettstedet, og er Norges fjerde mest populære twitrer. Han holder seg også godt oppdatert på utviklingen på nettet, og i september holdt han til og med en pressekonferanse på nettstedet.

Dette har ikke gått uanmerket hen i mediene, og Eidsvågs innlegg har skapt flere overskrifter de siste månedene. 

Til Seher.no forteller Eidsvåg at han «liker å twitre og få reaksjoner på det», men at han fikk litt sjokk da han innså hvor mange som følger med på det han skriver.

- For meg var det et lite sjokk da jeg kom inn på Twitter. For jeg glemte at andre sitter og ser på, at media sitter og ser på, sier han til Seher.no.

Artisten innrømmer også at han har angret på noen av innleggene.

- Noen ganger har jeg nok angret en smule, men jeg blir bedre og bedre, humrer han.

I forrige uke engasjerte han seg veldig i sex-debatten rundt prestekollega Einar Gelius (51), som fikk mye oppmerksomhet for boken «Sex i Bibelen».

«Prester er ikke kvalifisert til å løse folks seksuelle problemer, ingenting i utdannelsen tilsier at man blir ekspert på dette området», var blant det han skrev på Twitter-siden (ekstern link)

Og til Seher.no forteller artisten at han fortsatt står for det han skrev.

- Jeg synes ikke man skal late som om Bibelen er en manual når det gjelder seksualitet og erotikk. Man bør gå helt andre steder for det. Og Gelius er kanskje ikke den aller beste sexveilederen. Det er ingenting som tilsier at han skal være det fordi han er prest, sier han til Seher.no.

Så det er ikke til prester man bør komme for å få sextips?

- Nei, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Gir detaljerte sexskildringer i ny bok


Bjørn Eidsvåg snakker om Twitter og sex-debatten rundt Einar Gelius nedenfor:[obj:media:9143]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer