Heidi Løke:

- Noen ganger glemmer jeg at jeg fødte for fire måneder siden

I desember skal Heidi Løke representere Norge under VM i Tyskland.

SJARMØR: Heidi Løkes lille sønn Oscar (fire mnd) blir med mamma til Tyskland for årets håndball-VM. Foto: NTB Scanpix
SJARMØR: Heidi Løkes lille sønn Oscar (fire mnd) blir med mamma til Tyskland for årets håndball-VM. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I juli ble det kjent at håndballstjernen Heidi Løke (34) hadde blitt mamma for andre gang, da hun fikk sønnen Oscar.

Som tobarnsmor og aktiv håndballspiller, lever Heidi trolig et noe mer aktivt liv en folk flest, og tirsdag denne uken ble det kjent at hun nok en gang er tatt ut på landslaget og klar til årets VM i Tyskland.

Overfor Dagbladet forklarer 34-åringen, som til daglig spiller for Storhamar, at hennes fire måneder gamle sønn er med i planleggingen, når det kommer til neste måneds mesterskap.

- Oscar må med til VM. Det er det ingen tvil om, sa Heidi Løke til Dagbladet etter at VM-troppen var presentert.

Saken fortsetter under bildene.

PÅ TUR: Heidi på trilletur med Oscar tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR: Heidi på trilletur med Oscar tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLARE FOR VM: Heidi Løke sammen med Oscar og landslagsspiller Camilla Herrem. Foto: NTB Scanpix
KLARE FOR VM: Heidi Løke sammen med Oscar og landslagsspiller Camilla Herrem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Blir med

Fra tidligere har Heidi også sønnen Alexander (10), og hun la ikke skjul på overfor avisen at det skal planlegging og god tilretteleggelse fra Norges Håndballforbund til for at kabalen skal gå opp.

Når mesterskapet starter i Tyskland mot Ungarn 2. desember, vil Heidis familie trolig bo på samme hotell som resten av landslagsspillerne.

- ( ... ) Oscar og Bjørn (samboer) får nok et eget rom på spillerhotellet. Jeg gleder meg veldig og er kjempemotivert før VM, sa Heidi som avslører hvordan hun får tid til både Oscar og trening for å komme seg i form.

- Det er tøffere å «få en liten en» til, men jeg har kost meg etter fødselen. Oscar sover når jeg trener. Noen ganger glemmer jeg at jeg fødte for fire måneder siden. Da forventer jeg mer av meg selv.

Saken fortsetter nedenfor.

HJELP PÅ VEIEN: Heidi Løke fikk lykkestein av sønnen Alexander før VM. Det skulle hjelpe henne til gull. Vis mer Vis mer

Delte nyheten

Da Oscar kom til verden, delte 34-åringen selv den glade nyheten på sin Instagram-profil.

- En uke på overtid bestemte Oscar seg for å komme i full fart. Alexander fikk endelig sin lillebror, skrev håndballstjerna på Instagram hvor hun delte et bilde av den nyfødte.

Det var Norges Håndballforbund som i november i fjor kom med nyheten om at Heidi ventet sitt andre barn, etter at den folkekjære håndballstjernen valgte å droppe fjorårets Europamesterskap.

Saken fortsetter nedenfor.

A post shared by heidiloeke (@heidiloeke) on

- Dette er stort for oss. Bjørn og jeg er veldig, veldig glade for dette og gleder oss sammen med Alexander. Barnet er ventet i juni. Det er litt spesielt å offentliggjøre nyheten så tidlig i svangerskapet, men av hensyn til kampene i tiden framover, var det nødvendig å få nyheten ut nå. Jeg ønsker jo ikke å risikere noe fram til fødselen, uttalte Heidi Løke til håndball.no den gangen.

I et senere intervju med Dagbladet kunne hun fortelle at hun var i fin form under svangerskapet, og at hun trente omtrent like mye som hun gjorde før hun ble gravid.

Løke-familien er et kjent navn i håndballmiljøet hvor omtrent samtlige enten er aktive håndballspillere eller har vært.

Saken fortsetter under bildet.

GOD SOM GULL: Heidi Løke har gjennom en suksessrik håndballkarriere vært med på å ta en rekke medaljer for Norge. Foto: NTB Scanpix
GOD SOM GULL: Heidi Løke har gjennom en suksessrik håndballkarriere vært med på å ta en rekke medaljer for Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og det er lett å skjønne at det kan smitte over på barna.

Med en mor som spiller strekspiller på toppnivå, og en pappa, Leif Gautestad, som kjent håndballtrener, er Alexander født inn i håndballverdenen.

- På hans alder spiller de fem mot fem pluss målvakt. Han er bakspiller nå, men løper litt inn på streken, fortalte mora i et tidligere intervju med Dagbladet.

LES OGSÅ: - Sint er bare fornavnet, de skulle ikke røres

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer