Matthew Perry:

- Noen ganger fungerer det bare ikke

Matthew Perry og kjæresten har gått hver til sitt.

SLUTT: Siden i november i fjor har Mattew Perry vært forlovet. Nå bekrefter stjerna at han er singel. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB
SLUTT: Siden i november i fjor har Mattew Perry vært forlovet. Nå bekrefter stjerna at han er singel. Foto: Beretta / Sims / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne «Friends»-fans over hele verden juble høyt, da hele vennegjengen endelig samlet seg igjen for en gjenforening - 17 år etter seriens slutt.

Stjernene selv delte flittig av opplevelsen på sosiale medier, og det var mildt sagt lykkerus over hele linjen. Nå ser det imidlertid ut til at lykken ble kortvarig for en av stjernene.

Nå bekrefter nemlig Matthew Perry (51) at han ikke lenger er forlovet.

I januar i fjor kom nyheten om at 51-åringen hadde funnet lykken med 29 år gamle Molly Hurwitz. I november forlovet de seg. Nå er det imidlertid slutt.

- Noen ganger fungerer det bare ikke, og dette er en av de gangene. Jeg ønsker Molly det beste, sier Perry i en uttalelse til People.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Fridde

Forholdet vekket stor oppsikt i pressen, ettersom dette var første gang på lenge at Perry var i et forhold. Da forholdet ble bekreftet i januar i fjor, hadde det over lenger tid svirret rykter om at de hadde datet en god stund.

I novmeber kom altså den hyggelige nyheten om at Perry hadde fridd til Hurwitz, og fått ja.

- Jeg bestemte meg for å forlove meg. Heldigvis så dater jeg den mest fantastiske kvinnen på jordens overflate på dette tidspunktet, forteller han til People.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

Rusproblemer

De senere årene har vært tunge for Perry, som har slitt med både depresjoner og alkoholproblemer. Fra han var 24 til han ble 34 år spilte 51-åringen karakteren Chandler Bing i den populære komiserien «Friends».

Også under innspillingen av tv-serien, som har gjort seg til en kultserie gjennom ti sesonger fra 1994 til 2004, strevde stjernen med rusmisbruk og mentale problemer.

Perry har ingen barn, og før han traff Molly Hurwitz hadde han ikke vært offentlig i et forhold siden 2012. Den gang ble det slutt mellom ham og den «hemmelige kjæresten», Lizzy Caplan (37).

Paret skal ha vært sammen i rundt seks år før de gikk hver til sitt.

Den populære skuespilleren har som nevnt vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, som også førte til hukommelsestap på 1990-tallet. Mye av tiden mellom da sesong tre og seks av «Friends» ble spilt inn, har nemlig gått i glemmeboka hos Perry.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg var aldri full eller høy under innspilling, men jeg var ofte svært fyllesyk, har han tidligere fortalt til People.

- Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har han også fortalt til nettstedet.

LES OGSÅ: «Friends»-kollegaene fryktet for kameratens liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer