- Noen ganger føler jeg meg verdiløs

Lady Gaga snakker ut i Oprah-intervju.

MED MAMMA: Lady Gagas mor, Cynthia Germanotta, var også med i Oprah-intervjuet, der superstjernen snakket om sin vanskelige barndom og ønsket om egne barn. Foto: Stellapictures
MED MAMMA: Lady Gagas mor, Cynthia Germanotta, var også med i Oprah-intervjuet, der superstjernen snakket om sin vanskelige barndom og ønsket om egne barn. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lady Gaga fortalte at hun ønsker seg nok barn til å fylle et fotball-lag da hun satte seg ned for et åpenhjertig intervju med Oprah Winfrey i hennes nye program «Oprah's Next Chapter», og snakket også ut om problemer fra sin egen barndom.

Og det vil nok ta en stund før verden får høre megastjernen åpne opp følelseslivet igjen.

- Bortsett fra dette intervjuet, Oprah, kommer jeg ikke til å snakke noen andre på en veldig lang stund. Jeg må stenge støyen ute. Det siste jeg har begynt med er å ikke lese en eneste ting om meg selv.  Ingen presse, ingen TV. Hvis mamma ringer og sier «Har du hørt at?» vil jeg ikke høre noe om hva som skjer. Jeg stenger det helt ute, sier Gaga under intervjuet.

Gagas mor, Cynthia Germanotta, var også med i intervjuet, og fortalte at de trodde hun hadde «en skrue løs» da hun tidligere underholdt i bare BH'en på nattklubber i New York og satte fyr på hårspray. Moren selv har problemer med noe helt annet under dagens show.

- Hun liker ikke at jeg banner, sier Gaga, før moren legger til at hun synes datteren klarer seg fint uten.

Anledningen for Oprah-intervjuet, som ble filmet på det ærverdige universitetet Harvard, var lanseringen av Gagas «Born This Way Foundation».

Oprah fokuserte også på artistens barndom i inrervjuet, og Gaga fortalte at hun ennå er preget av å ha blitt mobbet som barn.

- Det er virkelig ingen forskjell på mobberne og offeret. Jeg vil gjerne gjøre en psykologisk analyse av så mange mobbere og ofre som mulig. Hvordan kan vi forstå hva som avler hat og sinne? Uansett hvor mye suksess man oppnår vil en del av deg være preget av de opplevelsene. Noen ganger føler jeg meg verdiløs, uttalte Gaga i intervjuet ifølge Mtv.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tror seriøst hun har en skrue løs

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer