UTE AV DANSEN: - Jeg vet ikke hvor viktig det er å være lettkledd når man danser på denne måten, det er i hvert fall ikke det jeg satser på, sier Elena Bokoreva Wiulsrud, som sammen med Håvard Lilleheie røk ut av lørdagens «Skal vi danse», til  Foto: TV 2
UTE AV DANSEN: - Jeg vet ikke hvor viktig det er å være lettkledd når man danser på denne måten, det er i hvert fall ikke det jeg satser på, sier Elena Bokoreva Wiulsrud, som sammen med Håvard Lilleheie røk ut av lørdagens «Skal vi danse», til Foto: TV 2 Vis mer

- Noen ganger føler jeg meg avkledd

Men «Skal vi danse»-Elena mener dette ikke er å vise for mye hud...

Publisert
Se video med Elena Bokoreva Wiulsrud og Håvard Lilleheie nederst i saken!

SEHER.NO: I lørdagens «Skal vi danse» var det TV 2s egen Håvard Lilleheie og hans dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud som måtte ta den tunge veien ut av programmet. Men det var mer enn selve dansen som vekket oppmerksomhet da de to entret parketten denne lørdagen.

I en lys rød, kjole med påsydde krystaller - som var åpen på den ene siden, prøvde hun så godt hun kunne å holde Håvard inne i konkurransen. Det klarte hun også, selv om TV-seerne ville det annerledes.

- Det er min egen latinkjole. Det er en veldig fin, en elegant rumbakjole, sier Elena til Seher.no etter at exiten var et faktum lørdag kveld.

Elena, som sammen med Håvard danset nettopp rumba denne kvelden, mener ikke at kjolen hun hadde på seg var spesielt utfordrende.

- Jeg vet ikke hvor viktig det er å være lettkledd når man danser på denne måten, det er i hvert fall ikke det jeg satser på. Men denne kjolen er en typisk rumbakjole, den er lang - og åpen på en side. Jeg satser ikke på å vise hud. Det er ikke mye hud heller. Men det er en veldig elegant og fin kjole synes jeg.

- Hender det at du føler deg avkledd på danseparketten?

- Jeg føler meg kanskje avkledd noen ganger, men ikke i dag. I dag synes jeg kjolen var veldig fin, og ikke alt for liten, smiler Elena til Seher.no.

Til Seher.no fortalte Håvard lørdag at det siste halvåret har gitt ham en prøve på hva han har i seg.

- Jeg har prøvd å forberede tre programmer i uka som vi har forsøkt å dunke opp på en liten nisjekanal. I tillegg skal man lære seg en dans i uka. Det har vært sinnssykt travelt med mange opp- og nedturer. Det går fra at jeg tenker at jeg er fetest i verden til at jeg er en dust dagen etter, og så ender det med at jeg ser at jeg er et sted mitt i mellom, sa han etter å ha blitt slått ut av årets «Skal vi danse».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Antrekket er en katatrofe

Se video med Elena Bokoreva Wiulsrud og Håvard Lilleheie her:[obj:media:9161]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer