- Noen ganger får man lyst til å ta igjen!

Høyrekvinnenes leder Julie Brodtkorb reagerer på terningkastene. Jan Thomas har svar på tiltale.

LEI: Høyrekvinnenes leder Julie Brodtkorb er lei av at kvinnelige poltikere må tåle kritikk og terningskast for sine antrekk, og sier at hun av og til har lyst til å ta igjen med motepoliti Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Scanpix
LEI: Høyrekvinnenes leder Julie Brodtkorb er lei av at kvinnelige poltikere må tåle kritikk og terningskast for sine antrekk, og sier at hun av og til har lyst til å ta igjen med motepoliti Jan Thomas Mørch Husby. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Høyrekvinnenes leder Julie Brodtkorb har sett seg kraftig lei av at kvinnelige politikere må tåle kritikk og terningskast for kjolene sine i media.

Under det første programmet av talkshowet «Lindmo» på NRK1 onsdag kveld, diskuterte hun problematikken med Anniken Huitfeldt.

- Det er absurd, når man jobber for en partileder som har jobbet hardt med en politisk tale og jobber døgnet rundt for landet vårt, så ser man i Dagbladet dagen etterpå at det er det hun har på seg som får oppmerksomhet, sier Brodtkorb til Lindmo i programmet ifølge VG.

Spesielt reagerer Brodtkorb på kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husbys slakt i Se og Hør av statsminsterfrue Ingrid Schuleruds kjole under Nobel-festen i 2009, der han ba henne om å skamme seg.

- Noen ganger får man lyst til å ta igjen! Jeg er glad for at Ingrid Schulerud er akkurat den hun er. Hun har sitt eget liv, sin egen jobb og er superskolert. Men det hun henges ut for - etter en middag der folk er samlet på grunn av helt andre ting enn mote - er altså kjolen, sier hun i TV-programmet.


Brodtkorb sier at hun skulle likt å vite hva Jan Thomas kan om samfunnet, og vil gjerne utforde ham i en poltisk quiz mens hun selv blir testet i sine moekunnskaper, slik at de får definert rollene sine.

Jan Thomas sier til VG at han takker nei til utfordringen, men forteller at han setter pris på engasjementet.

- Det begynner å bli noen år siden jeg sminket og stylet Julie til bryllupet hennes, så hun vet jo hva jeg er god for. Og hun er tydeligvis ikke så lite opptatt av det å se bra ut selv heller. Jeg har jobbet med politikere og partier verden over. Å vite at klær er makt, at farger har sitt eget språk og så videre, er meget viktig hvis man ikke vil sende ut feil signaler, sier Jan Thomas til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva synes du om Annikens antrekk?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer