- Noen forstår ikke britisk humor

Cara Delevingne slår tilbake etter det mye omtalte TV-intervjuet med «Good Morning Sacramento».

KLEIN KULTURKRASJ?: Etter at britiske Cara Delevingne ble intervjuet av Marianne McClary og Kenneth Rudulph (t.v) på «Good Morning Sacramento», har TV-intervjuet blitt en snakkis i sosiale medier. Nå tar den britiske stjernen bladet fra munnen om intervjuet. Foto: Xposure
KLEIN KULTURKRASJ?: Etter at britiske Cara Delevingne ble intervjuet av Marianne McClary og Kenneth Rudulph (t.v) på «Good Morning Sacramento», har TV-intervjuet blitt en snakkis i sosiale medier. Nå tar den britiske stjernen bladet fra munnen om intervjuet. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble den kjente modellen og ferske skuespilleren Cara Delevingne (22) intervjuet av «Good Morning Sacramento» via satellitt fra New York.

TV-intervjuet, der tre amerikanske programledere spør henne ut om filmen «Paper Towns», er blitt et internasjonal snakkis grunnet den ampre stemningen som oppstår.

Tilsynelatende blir det britiske stjerneskuddet irritert av de noe nedlatende og selvsagte spørsmålene, hvorpå de amerikanske TV-ankerne konfronterer Delevingne om oppførselen hennes.

- Du virker veldig irritert. Kanskje det bare er oss. Du skal få gå nå, så kan du ta deg en lur og kanskje en Red Bull, ler den kvinnelige ankeren mot slutten av det omdiskuterte intervjuet.

Onsdag ettermiddag tok Delevingne til Twitter for å forklare sin side av saken.

«Noen folk skjønner bare ikke sarkasme eller den britiske humoren» skriver hun i et tweet på det sosiale mediumet.

FORSTÅELSESFULL: Den tidligere «Scrubs»-stjernen Zach Braff er blant dem som støtter Cara Delevingnes oppførsel på Twitter. Foto: NTB Scanpix
FORSTÅELSESFULL: Den tidligere «Scrubs»-stjernen Zach Braff er blant dem som støtter Cara Delevingnes oppførsel på Twitter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Flere av Cara Delevingnes følgere på Twitter støtter henne, deriblant «Scrubs»-stjernen Zach Braff (40):

«... eller hvor nedlatende det er å spørre en skuespillerinne om hun har lest boken» påpeker TV-stjernen i en slags forlengelse av Delevingnes tweet.

Cara Delevingne spiller nemlig den kvinnelige hovedrollen i kinoaktuelle «Paper Towns», som er basert på en roman av den amerikanske forfatteren John Green (37).

UNG STJERNE: TV-ankerne lurte blant annet på om Cara Delevingne var for opptatt til å lese romanen «Paper Towns». Her er den kjente modellen sammen med Chanel-designer og moteguru Karl Lagerfeld og popstjernen Katy Perry i New York i slutten av mars.  Foto: SipaUSA
UNG STJERNE: TV-ankerne lurte blant annet på om Cara Delevingne var for opptatt til å lese romanen «Paper Towns». Her er den kjente modellen sammen med Chanel-designer og moteguru Karl Lagerfeld og popstjernen Katy Perry i New York i slutten av mars. Foto: SipaUSA Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Ifølge UsWeekly begynte det smått skandaløse TV-intervjuet med at ankerne Kenneth Rudulph, Marianne McClary og Mark Allen feilaktig kalte henne for «Carla» - og spurte om hun hadde giddet å lese romanen «Paper Towns»-manuset er basert på.

- Øh, nei. Jeg leste aldri verken boken eller manuset. Jeg tok det liksom på sparket, svarte en noe irritert Delevingne sarkastisk, før hun la til:

- Nei, selvsagt gjorde jeg det. John Green er en utrolig forfatter, så hvis man ikke har lest bøkene hans er det noe man virkelig bør gjøre.

Det var i kjølvannet av denne ubehagelige utvekslingen, samt et par andre sarkastiske svar fra Delevingne, at de tre TV-ankerne begynte å kritisere den unge briten.

Se TV-intervjuet nedenfor:

Slakter programlederne

I etterkant har anker Kenneth Rudulph prøvd å unnskylde seg, etter å ha blitt konfrontert med det pinlige intervjuet på Twitter.

«Ja, jeg kunne ha stilt et bedre spørsmål. Det var min feil. LOL» skriver Rudulph i en tweet som ikke oser av profesjonalitet. 

Gi din mening om det omdiskuterte TV-intervjuet nederst i saken!

Flere følgere har besvart TV-ankerens Twitter-melding, deriblant brukeren Marissa Stempien:

«Nei, ikke LOL. Cara Delevingne fortjener en unnskyldning fra dere alle. Dere var frekke og uprofesjonelle» påpeker hun.

FÅR KRITIKK: Mark Allen (t.v), Marianne McClary og Kenneth Rudulph får hard medfart på Twitter etter det omdiskuterte TV-intervjuet med Cara Delevingne. Enkelte mener at TV-ankerne bør få sparken.   Foto: Xposure
FÅR KRITIKK: Mark Allen (t.v), Marianne McClary og Kenneth Rudulph får hard medfart på Twitter etter det omdiskuterte TV-intervjuet med Cara Delevingne. Enkelte mener at TV-ankerne bør få sparken. Foto: Xposure Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

«Dere var ganske frekke og begynte intervjuet med å si navnet hennes feil. Og dere var tre middelaldrende idioter mot én jente. Synd at en som har mye mer suksess enn det triste talkshowet deres var sliten og hadde en annen type humor, ukultiverte svin» lyder den nådeløse tilbakemeldingen fra Twitter-brukeren «flounder».

Andre Twitter-brukere mener at Rudulph var den mest profesjonelle av de tre og lar kritikken hagle mot Marianne McClary og Mark Allen i stedet.

Allen har vært taus på Twitter siden intervjuet, mens McClary fremholder at skylden ligger hos Cara Delevingne.

«Sjekk ut hvordan en stjerne med ekte klasse takler sitt ørtende intervju: Sir Ian McKellan!» skriver hun på Twitter og lenker til et «Good Morning Sacramento»-intervju med den britiske stjernen - som for øvrig heter McKellen til etternavn.

Hva synes du om det omdiskuterte intervjuet? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - De dater hverandre i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer