- Noen er litt skeptiske

Selv om hun nå er helsesøster ser fortsatt folk på Marianne Westby som sitt alterego i «Hotel Cæsar».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I desember var Marianne Westbys tid i «Hotel Cæsar» forbi da hennes rollefigur Cathrine Hove havet i fengsel.

Nå jobber Westby som helsesøster på en videregående skole i Oslo, i tillegg dubber hun tegnefilmer og jobber som frilansskuespiller. Men TV-seriens lojale fans har ikke glemt Marianne i rollen som den manipulerende forretningskvinnen og ikke alle elevene ønsker å komme med sine problemer til helsesøster Westby.

- Det er mange som kjenner meg igjen, og det er noen som er litt skeptiske. Er du helsesøster? Er det deg jeg skal snakke om problemene mine med? Men du er jo Cathrine Hove, deg kan jeg ikke stole på, sier Marianne til Seoghør.no.

Men dette var et større problem i begynnelsen og elevene har nå fått et bedre forhold til henne.

- Nå har det blitt mer gøy å komme til meg. Det sier at de har sett meg på Cæsar og jeg får noen kommentarer på det. Jeg skriver også autografer slik jeg gjorde tidligere.

Westby synes ikke overgangen fra TV-skjermen til skolen var spesielt vanskelig.

- Jeg har vært veldig bevisst i valget mitt. Det var ikke noe som skjedde plutselig. Jeg tok utdannelsen som spesialsykepleier over 6 år og visste alltid at det var noe jeg ville gjøre.


Likevel savner hun det berømte hotellet.

- Jeg hadde verdens beste jobb, det har jeg nå også, men det er to forskjellige verdener. Nå venter jeg på at Cathrine Hove skal komme ut av fengsel og lage mer trøbbel på «Hotel Cæsar.»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cæsar-stjerne drapstruet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer