- Noen er freidige - slik jeg var

«The Voice»-mentorene kjenner seg selv igjen i deltakerne.

AKTUELL: I disse dager er Tommy Tee å se på TV 2, hvor han er mentor i musikkprogrammet «The Voice» sammen med Sondre Lerche, Lene Nystrøm og Espen Lind. Foto: NTB scanpix
AKTUELL: I disse dager er Tommy Tee å se på TV 2, hvor han er mentor i musikkprogrammet «The Voice» sammen med Sondre Lerche, Lene Nystrøm og Espen Lind. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Gjennom uker med blindauditions, har «The Voice»-mentorene sikret seg artister som til slutt kan stikke av med seieren i TV 2-konkurransen.

Både mentor Sondre Lerche (31) og Espen Lind (42) har levd flere tiår i bransjen, og nå innrømmer de at de ser likheter mellom noen av deltagerne og dem selv.

- Jeg kjenner meg igjen i noen av egenskapene deltagerne har. Både det musikalske ståstedet og hvilke musikkuttrykk man gir, sier Espen til Seoghør.no.

Espen har hatt store hitlåter som «When Susannah cries» og «Black Sunday». På spørsmål om hvordan han hadde reagert dersom en deltager vil synge en av de gamle låtene, ler 42-åringen:

- VI får se. Jeg har i så fall et avslappet forhold til det.

VEIEN TIL SUKSESS: Sondre Lerche er svært populær i statene og slo for alvor gjennom i 2001.  Foto: All Over Press
VEIEN TIL SUKSESS: Sondre Lerche er svært populær i statene og slo for alvor gjennom i 2001. Foto: All Over Press Vis mer

Sondre på sin side har hatt stor suksess siden han ga ut sin første plate i 2011, og har siden skaffet seg et stort navn i USA - hvor han også er bosatt.

31-åringen, som ble kåret til årets nykommer på Spellemannsprisen i 2002, ser at deltagerne har både kvaliteter og ulemper som han selv har hatt.

- Noen er litt freidige - slik jeg var da jeg var yngre. Da jeg var ung var jeg helt grønn og nervøs, fleiper ham.

«The Voice» ser du på TV 2, fredager, kl. 20.00. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Derfor får ikke Lene skifte klær