- Noen der oppe ønsket henne død!

Derfor forsvinner Edie fra Wisteria Lane...

UTE: Nicollette Sheridans rollefigur Edie Britt forsvinner ut av "Frustrerte Fruer".
UTE: Nicollette Sheridans rollefigur Edie Britt forsvinner ut av "Frustrerte Fruer". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar ble det kjent at Nicollette Sheridan (45), som spiller Edie Britt i "Frustrerte Fruer", skal forlate suksess-serien. Og nå avslører 45-åringen hvorfor hun "fikk fyken". Ifølge skuespillerinnen har nemlig produsent Marc Cherry skjulte hensikter med å fjerne blondinen fra serien, skriver Us Magazine. - Noen der oppe ønsket henne død! Jeg tror hvem enn Edie representerte i Marcs liv, så var det hvertfall noen han ikke likte. Og han hadde store vanskeligheter med å skille mellom fiksjon og virkelighet, sier Sheridan. Skuespillerinnen hevder også at Cherry bevisst ignorerte henne, og valgte å la være å legge til ansiktet hennes i åpningssekvensene på serien og lot være å nevne henne i intervjuer. - Når du har en juvel, hvorfor ikke polere den og sette den frem så alle kan se den? spør hun. Det har lenge versert rykter om at det var pågående konflikter mellom Sheridan og de andre på settet, og ifølge 45-åringen har hun ønsket å forlate serien lenge. - Da serien begynte var det et helt annet slags monster. Det var spennende, farlig, morsomt, merkelig og gøy. Men nå begynte det hele å bli litt selvtilfreds liksom, og det var veldig frustrerende. Jeg sa "ok, sayonara. Det har vært en fantastisk opplevelse. Tusen takk, forteller hun, og legger til: - Likevel tror jeg det å drepe Edie var en risky avgjørelse som kan få tragiske konsekvenser. Cherry på sin side mener at Sheridans rollefigur ikke lenger er aktuell i serien. - Edie har allerede ligget med flesteparten av gutta i gaten og skapt så mange problemer som hun kan, sier han. Produsenten hevder også at tv-selskapet har lagt enormt press på han for å få ned kostnadene. - Et enormt press har vært lagt på meg for å få ned kostnadene. Selskapet har sagt at jeg måtte finne en måte å lage serien uten å bruke så mye penger. Så nå må vi finne en ny sexy type som kan komme til Wisteria Lane, sier han. Ved å droppe Sheridan har produksjonsselskapet spart mellom 600.000 og én million kroner per episode. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Nicollette?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer