- Noen dager har jeg vært helt utslått

Cellegiftbehandlingen ble langt mer smertefull enn håndballstjernen Bjarte Myrhol var forberedt på....

TØFF TID: Bjarte Myrhol kjemper for tiden en smertefull kamp for å bli frisk, etter at han fikk diagnosen testikkelkreft tidligere i år.  Foto: SCANPIX
TØFF TID: Bjarte Myrhol kjemper for tiden en smertefull kamp for å bli frisk, etter at han fikk diagnosen testikkelkreft tidligere i år. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske landslagsstjernen i håndball, Bjarte Myrhol har hatt en tøff tid etter at han 12. august ble operert for testikkelkreft.

Til VG sier 29-åringen, som til daglig spiller for den tyske klubben Rhein-Neckar Löwen, at den påfølende cellegiftkuren har vært langt mer smertefull enn han trodde den skulle bli.

- Jeg trodde jeg bare skulle ha vondt, men noen dager har jeg vært helt utslått og sengeliggende. Det smalt da jeg kom hjem etter de første dagene på sykehuset. Etterpå har det sakte, men sikkert gått bedre.

Myrhol hevder han håper å bli helt frisk når cellegift-behandlingen etter planen skal avsluttes 3. oktober.

Etter at han fortalte om sin alvorlige sykdom, har han fått mye støtte fra både norske og tyske fans, men selv har han foreløpig ingen idé om når han kan gjøre comeback på håndballbanen.

- Det har jeg tenkt veldig lite på. Det er kanskje en forsvarsmekanisme. Håndball har aldri vært så lite viktig som nå. Den kommer til å bli viktig igjen, men akkurat nå er jeg satt veldig mange skritt tilbake, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  «Spartacus»-stjerne døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer