– Noen dager har jeg lyst til å kjefte ham huden full

Anne Rimmen forteller om forholdet med motocross-kjører Ailo Gaup.

SMØRBLID: Anne Rimmen er kjent som en skikkelig solstråle, men det er spesielt én person som kan gjøre henne forbannet – nemlig kjæresten Ailo. Foto: Scanpix
SMØRBLID: Anne Rimmen er kjent som en skikkelig solstråle, men det er spesielt én person som kan gjøre henne forbannet – nemlig kjæresten Ailo. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
STJERNEPAR: Anne og Ailo har vært et par i flere år. Her er de sammen i 2009. Foto: Scanpix
STJERNEPAR: Anne og Ailo har vært et par i flere år. Her er de sammen i 2009. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Programleder Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært kjærester siden 2008.

For tre år siden svirret ryktene om at paret hadde tatt forholdet et steg videre da Ailo postet et bilde av en bryllupsattest Twitter, men Anne gikk etter noen timer ut og ryddet opp i alle misforståelsene.

Foreldrene mine lurer og venninnene er fornærmet. Ailo kjedet seg i går. Forelsket, men altså ikke gift, skrev hun den gang.

I dag ser stjerneparet ut til å være lykkeligere enn noensinne, men da Anne snakket med Vanessa Rudjord om samboeren, innrømte hun at hun kan bli forbannet på ham fra tid til annen.

I den ukentlige spalten Mote og sex, får Anne velge hvilke av tre kjendismenn (Petter Northug, Kronprins Haakon og Bård Ylvisåker) hun helst vil «shoot, shag and marry» – og svaret er klart og tydelig.

– Ailo. Mikkelsen. Gaup. At jeg har lyst til å gifte meg med denne karen er vel ikke noe nytt. At jeg har lyst til å ligge med han overrasker sikkert heller ikke noen. Men noen dager har jeg også lyst til å kjefte ham huden full. Skyte er å ta hardt i, men nesten, sier sportsankeret.

Les intervjuet i sin helhet her.

LES OGSÅ: – Jeg føler jeg har drømmejobben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer