- Noen dager er tyngre enn andre

Bjarte Tjøstheim jobber seg tilbake etter blodproppen han fikk bak øyet i fjor.

DRAMATISK: Den 11.september i fjor våknet Bjarte Tjøstheim på natten og oppdaget at han var blind på det ene øyet. Det viste seg at han hadde fått en blodpropp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DRAMATISK: Den 11.september i fjor våknet Bjarte Tjøstheim på natten og oppdaget at han var blind på det ene øyet. Det viste seg at han hadde fått en blodpropp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september i fjor ble TV- og radio-komiker Bjarte Tjøstheim (48) plutselig borte fra «Radioresepsjonen» på NRK P3, uten at lytterne fikk vite hvorfor.

Da han kom tilbake på en snarvisitt i studio to uker senere avslørte han at han hadde vært alvorlig syk. 

Tjøstheim hadde nemlig fått blodpropp i hjernen.

- Jeg stod opp og skulle tisse – og plutselig så jeg ingenting på det venstre øyet. Jeg tok taxi til legevakten. Derfra ble jeg sendt til en øyespesialist på Ullevål sykehus. Og derfra bar det rett til akutten, fortalte Bjarte den gang.

Saken fortsetter under bildet.

Blir fort sliten

Nå er Tjøstheim aktuell i familiefilmen «Julekongen - Full rustning», og under premieren torsdag kveld stilte han på rød løper utenfor Colosseum kino i Oslo.

Her fortalte han til Seoghør.no at han jobber seg tilbake på beina igjen.

- Jeg er 80 %  tilbake. Jeg merker at jeg fort blir sliten, men jeg er i god form. Jeg er på vei tilbake til toppformen. Noen dager er tyngre enn andre, smilte han.

- Hva gjør du da?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer