- Noen av dem vil gå på en smell

«Paradise»-deltager tar oppgjør med PR-kåte konkurrenter.

KOSTE SEG: - Selv var jeg bare inne der for å kose meg, sier Emil Løvstad, som gjør nettopp det på dette bildet... Foto: TV3
KOSTE SEG: - Selv var jeg bare inne der for å kose meg, sier Emil Løvstad, som gjør nettopp det på dette bildet... Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Emil Løvstad (22) vant ikke «Paradise Hotel», men kom likevel ikke tomhendt hjem fra Mexico. Rompartneren Thea Bråthen Christensen (20) kapret nemlig hans hjerte.

Ifølge Løvstad skal det derimot nå bli godt med litt fred og ro.

- For meg er det bare deilig at serien er over. At ingen lenger skal huske eller kjenne meg igjen gjør meg veldig glad, sier han til Her og Nå.

22-åringen benytter også sjansen til å gi et lite stikk til flere av de andre deltagerne i årets utgave av TV3-programmet.

- Noen av de andre deltagerne vil garantert gå på en smell, spesielt med tanke på at enkelte har vært så PR-kåte at det er helt sinnssykt. Selv var jeg bare inne der for å kose meg, forteller Emil, som har registrert mange rare utspill fra mange av de andre de siste ukene.

- Når til og med enkelte forteller at det beste de har opplevd i livet er ukene inne på Paradise Hotel, da har man ikke opplevd en dritt. Oppholdet i Mexico gjorde meg ganske lei etter hvert. Spesielt parseremoniene var skikkelig kjedelige, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke problematisk at vi har sex på TV