ÅRETS BØNDER: Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen er årets bønder i bonderomantikken på TV 2. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ÅRETS BØNDER: Clas Kvisler, Jan Erik Kjær, Kristian Akervold og Calle Breen er årets bønder i bonderomantikken på TV 2. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Noen av damene skuffet meg

Tv-bonden hadde større forventninger etter å ha lest damenes brev...

SEHER.NO: Mandag kveld er det klart for den andre episoden av årets "Jakten på kjærligheten". I én av hovedrollene finner vi TV-bonden Calle Breen (49), som gjennom en speed-date på Leangkollen hotell i Asker skal sile ut fire friere, slik at han står igjen med bare seks.

Calle er ikke hundre prosent fornøyd med alle kvinnene han møter i mandagens "jakten på kjærligheten"-episode.

- Noen var litt annerledes enn hva jeg fikk inntrykk av i brevene. Jeg hadde større forventninger til noen av dem, de skuffet meg, medgir han til Seher.no.

Den blide bonden var gift i nesten 20 år. I februar 2007 tok imidlertid forholdet til kona slutt, men til Seher.no innrømmer han at de fortsatt snakker sammen.

- Jeg spurte henne om hva hun syntes om at jeg skulle være med i "Jakten på kjærligheten", og da sa hun at det var helt greit for henne. Hun var klar på dette - det var noe jeg bare burde kaste meg på, forteller han til Seher.no.

49-åringen har også to barn, en sønn på 19 år og en datter på 20. TV-bonden legger ikke skjul på at barna en liten periode var litt kritiske til at han skulle være med, men det hevder han har gått over med tiden.

- De takler det bra, egentlig, selv om de var litt skeptiske til å begynne med. Men de har ikke hjulpet meg med noen brev eller noe i den duren, det var det venner av meg som gjorde, sier Calle Breen.

Jakten på kjærligheten ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pusser opp huset før "Jakten"