Joe Biden:

- Noe virker rart

Et bilde der Biden-ekteparet avbildes med tidligere president Jimmy Carter og hans ektefelle Rosalynn Carter vekker oppsikt.

STORE: I det nylig publiserte bildet der Biden-ekteparet er avbildet med Jimmy og Rosalynn Carter, er det tydelig at den fysiske størrelsen mellom ekteparene ser svært ulike ut. Foto: The Carter Center.
STORE: I det nylig publiserte bildet der Biden-ekteparet er avbildet med Jimmy og Rosalynn Carter, er det tydelig at den fysiske størrelsen mellom ekteparene ser svært ulike ut. Foto: The Carter Center. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et nylig publisert bilde med USAs nåværende president Joe Biden (78), tidligere president Jimmy Carter (96), og deres ektefeller har størrelsen mellom ekteparene blitt et tema flere har hengt seg opp i.

På bildet fra The Carter Center ser det ut som Joe Biden nesten er tre ganger større enn Rosalynn Carter (93). Størrelsesforholdet mellom Jill Biden (69) og Jimmy Carter ser også oppsiktsvekkende ut.

- Virker rart

I et spørsmål stilt til The Guardian spør journalist i avisen, Naaman Zhou, et spørsmål til sin kollega:

«Noe ved dette bildet med Joe og Jill Biden og tidligere president Jimmy Carter og tidligere førstedame Rosalynn Carter virker … rart?»

- Kunne tro det er photoshoppet

Terje Skåre er fotograf og har sett bildet av ekteparene. Han reagerer slik når Dagbladet kontakter han for å spørre om hans tanker om bildet:

- Det er nesten så man ved første øyekast kunne tenke at det var blitt photoshoppet. Men det er nok ikke det, det er et «sant» bilde, men med en svært uheldig vidvinkeleffekt, sier han til Dagbladet.

Han forklarer at grunnen til at formen blir slik er bruk av vidvinkel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer