Eunike og Frank:

- Noe vi begge ser frem til

Slik går det med «Farmen»-paret.

EKTEPAR: Eunike og Frank traff hverandre på TV. Deretter gikk det slag i slag for paret, som giftet seg i 2021. Foto: Se og Hør
EKTEPAR: Eunike og Frank traff hverandre på TV. Deretter gikk det slag i slag for paret, som giftet seg i 2021. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De tidligere «Farmen»-deltakerne Eunike Hoksrød (44) og Frank Tore Aniksdal (52) møtte hverandre under innspillingen av «Torpet» i 2019, hvor de konkurrerte mot hverandre.

De hadde tidligere vært deltakere i hver sin sesong av gårdseventyret, i henholdsvis 2017 og 2014.

Selv om de i utgangspunktet skulle kjempe mot hverandre utviklet de etterhvert et nært vennskap til hverandre inne på «Torpet» - et vennskap som snart skulle vise seg å utvikle seg til noe mer.

GRØNNE FLAGG: Hva er såkalte grønne flagg? Vi spurte blant annet Øyunn Krogh, Isabelle Eriksen og Hasse Hope. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

En stund etter at innspillingen var over overrasket duoen ved å bekrefte at de var blitt et par, og ikke lenge etter kom beskjeden om at de to turtelduene hadde giftet seg i all hemmelighet.

- Sånne som deg vokser ikke på trær, så jeg er kjempeheldig, sa Aniksdal til sin kone etter at de var smidd i hymens lenker.

RETTE EKTEFOLK: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrud giftet seg i 2021. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør.
RETTE EKTEFOLK: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrud giftet seg i 2021. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør. Vis mer

- Vi bor i båten ennå

Halvannet år senere er livet sammen fremdeles en fest, og det tidligere realityparet nyter nå tilværelsen og hverandre i båten sin. Det har vært parets faste bopæl de siste tre årene.

LYKKELIG: Eunike og Frank forteller at de trives svært godt i hverandres selskap. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse (Instagram/eunike78)
LYKKELIG: Eunike og Frank forteller at de trives svært godt i hverandres selskap. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse (Instagram/eunike78) Vis mer

- Vi har det kjempefint sammen og vi bor i båten ennå. Nå er jeg faktisk kommet dit at jeg ikke kunne tenke meg å bo i hus, innrømmer Eunike lattermildt til Se og Hør Reality Awards.

Videre legger hun til at de har sagt opp båtplassen de benytter seg av, ettersom de har planer om å reise litt rundt og leve livet.

- Frem til ferien skal vi leve litt som fanten - vi skal bo litt her og der, blant annet på en øde øy. Bare meg og Frank. Det er noe vi begge ser frem til, og jeg håper noen kan bli inspirert av de noe uortodokse valgene vi tar.

FARMEN KJENDIS: «Farmen kjendis» er ferdig med sin 7. sesong, og det er kanskje noen ting du ikke visste om produksjonen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards/TV 2. Vis mer

- På hvilken måte da, tenker du?

- Vi lever et enkelt og avslappende liv. I dag er det et evigvarende jag etter den perfekte tilværelsen i bestemte rammer. Jeg tror ikke nødvendigvis man blir lykkelig av å leve slik, svarer hun, før hun legger til:

- Folk må rett og slett bli litt flinkere til å gi blaffen, og være tro mot seg selv, og lytte til det man egentlig har lyst til - selv om det ikke nødvendigvis stemmer overens med «samfunnets forventninger». Klarer man det, vil man få det uendelig mye bedre - selv om det steget kan virke skummelt å ta.

Dømte forholdet nord og ned

Selv om lykken smiler for ekteparet var det ikke gitt at det skulle ende slik som det gjorde.

- Da vi offentliggjorde at vi var sammen - nei, det var en del som dømte det forholdet nord og ned. Jeg fikk jo også en del kommentarer på at: «nå må hun bestemme seg for hvilket kjønn hun liker», men jeg forelsket meg i Frank som den han er. Og de følelsene er det vanskelig å styre og forutse. Når det først skjer, skjer det. De kommentarene har heldigvis forsvunnet etter at vi giftet oss.

KLARE FREMTIDSPLANER: Ekteparet forteller til Se og Hør at de lever et avslappende liv. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse (Instagram/eunike78)
KLARE FREMTIDSPLANER: Ekteparet forteller til Se og Hør at de lever et avslappende liv. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse (Instagram/eunike78) Vis mer

44-åringen forteller at hun aldri hadde sett for seg å finne lykken på et realityprogram, spesielt ikke på «Torpet» med en motkonkurrent.

- Nei, hvem kunne fortuse noe slikt? Det lå jo overhodet ikke i kortene at det skulle bli en suksessoppskrift, men det ble det. Og vi har klart oss kjempefint til tross for kritikerne som sto på sidelinjen der en periode.

GIFT: Realitystjernen Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Selv om de nå nyter et enklere liv i hverdagens kjas og mas, utelukker de tidligere realitylegendene slett ikke et comeback på TV-skjermene.

- Vi har ikke lagt det livet helt bak oss. Vi dukker nok opp igjen snart, men hva og når er foreløpig noe vi holder tett til brystet, sier Eunike kryptisk.

LES OGSÅ: - Er det sant?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer