ENDTE: Forholdet mellom Geri og Fabrizio endte i mars. Mangemillionæren forteller at det var noe ille som hendte mellom dem som forårsaket bruddet. Her med Geris datter Bluebell.  Foto: All Over Press
ENDTE: Forholdet mellom Geri og Fabrizio endte i mars. Mangemillionæren forteller at det var noe ille som hendte mellom dem som forårsaket bruddet. Her med Geris datter Bluebell. Foto: All Over PressVis mer

- Noe veldig ille hendte mellom oss

Fabrizio Politti snakker om bruddet med Geri Halliwell...

SEHER.NO: Det er én måned siden "Spice Girls"-stjernen Geri Halliwell (35) brøt forlovelsen med mangemillionæren Fabrizio Politti (36).

Og for første gang snakker nå millionæren ut om bruddet.

Paret møttes i fjor høst og innledet raskt en stormende romanse. Etter kun tre måneder avslørte paret at de var forlovet, men lykken skulle vise seg å ikke vare.

Uker etterpå fortalte nemlig Geri at bryllupet var avlyst og at forholdet nå var over.

Ifølge Politti angrer han ikke på forholdet til popstjernen, men innrømmer at venner synes han var "gal" som forlovet seg etter å ha kjent henne bare noen måneder, skriver Daily Mail.

- Jeg hadde lett etter en vakker kvinne å slå meg til ro med... Jeg trodde jeg hadde funnet den personen i Geri, forteller han.

Millionæren vil imidertid ikke avsløre hva som var hovedårsaken til bruddet, selv om han sier at det var noe "alvorlig".

- Jeg respekterer Geri altfor mye til å ville snakke om det. Alt jeg kan si er at noe veldig ille hendte mellom oss, sier han videre.

Politti innrømmer at han trodde Geri var kvinnen i sitt liv.

- Hun ga meg noe å elske ved siden av jobben min. I tre måneder fikk hun meg til å le, snakke og åpne meg som aldri før. Jeg savner de fantastiske stundene vi tilbragte sammen, men jeg ville aldri gått tilbake, avslutter han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg kan være litt vinglete

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.