Tone Damli:

- Noe som minner om en krise

Angrer på tidligere motevalg.

MOTEINSPIRASJON: Tone Damli er for mange en inspirasjon når det kommer til mote. Likevel er det en periode hun anser som verre enn andre. Foto: Alexander Vestrum/NTB
MOTEINSPIRASJON: Tone Damli er for mange en inspirasjon når det kommer til mote. Likevel er det en periode hun anser som verre enn andre. Foto: Alexander Vestrum/NTB Vis mer
Publisert

Den blide Sogndalsjenta Tone Damli (34) ble et kjent fjes da hun i 2005 endte på en andreplass i «Idol». Siden den gang har hun utviklet seg som artist samtidig som hun har holdt på med andre prosjekter.

Nylig imponerte 34-åringen stort som kompaniaspirant i «Kompani Lauritzen», og nå er hun også aktuell med podkasten «Råning med Tone».

Damli ble raskt en moteinspirasjon for kvinner landet rundt etter «Idol»-deltakelsen. I tillegg til å ha designet sin egen kleskolleksjon, har hun flere ganger fått tildelt tittelen som «Norges best kledde kvinne».

Men at noen ble inspirert av 16 år gamle «Idol-Tone», er for Damli litt vanskelig å forstå.

Da Se og Hør møtte artisten under lanseringsfesten til den nye Høyer-butikken nylig, kunne hun nemlig avsløre hva hun anser som sitt verste moteøyeblikk.

- Det er veldig mange! Hvis man ser tilbake på «Idol»-tiden min så er jo det noe som minner om krise, forteller hun lattermildt.

Selv om Damli ikke vil anse 2005 som hennes beste år innen mote, ser hun tilbake på det hele med et smil.

- Men det går jo helt greit, det var jo sånn det var på den tiden! Jeg velger å ikke fokusere på det negative.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer