Petter Northug overrasker alltid

- Noe jeg har drømt om lenge

Petter har alltid gått mot strømmen. Nå gjør han det igjen – både privat og på jobb.

KLIPPER SNOREN: - Jeg er veldig stolt av at vi har åpnet egen Northug-butikk, sa skikongen til Se og Hør på åpningsdagen. I lokalene kan man også se flere av Petters berømte pokaler og medaljer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLIPPER SNOREN: - Jeg er veldig stolt av at vi har åpnet egen Northug-butikk, sa skikongen til Se og Hør på åpningsdagen. I lokalene kan man også se flere av Petters berømte pokaler og medaljer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Skikongen la opp for flere år siden, men er mer travel enn noen gang. Faktisk så travel at han nå skal selge leiligheten sin – fordi han nesten aldri er hjemme i Oslo likevel.

- Det kan gå flere uker mellom hver gang, faktisk. Så nå søker jeg meg til et sted litt vekk fra byen, med nærhet til treningsmuligheter i naturen, sier Northug til Se og Hør.

Bare starten på karrieren

Den svært travle hverdagen skyldes blant annet at han – utrolig nok – gjør comeback i skisporet. Mosvika-ekspressen har i lange tider trent hardt, og skal i vinter gå flere langløp både i Norge og i Europa.

- Selv om skikarrieren min bare så vidt har begynt, er utviklingen av Northug-merkevaren minst like viktig for meg. Når jeg en gang langt inn i fremtiden skal legge bort skiene, vil det være fint å kunne legge dem på butikkhyllen, sier Northug med sitt vanlige glimt i øyet.

For også på job­bfronten går OL-helten motstrøms. Mens både sport- og klesbransjen sliter stort, og mat- og strømpriser skyter i været, åpnet Petter nemlig sin aller første egne «Northug»- butikk.

Skikongen var selvfølgelig på plass på Majorstua i Oslo for å ta imot den lange køen av mennesker som ventet utenfor på den røde løperen. I kjent stil klippet han selv snoren og ønsket velkommen inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer