Paris Hilton:

- Noe jeg har blokkert i mange år

Røper nye detaljer fra kostskolen.

SKREMMENDE: Paris Hilton avslører flere hendelser fra kostskolen. Foto: Willy Sanjuan / Invision / NTB
SKREMMENDE: Paris Hilton avslører flere hendelser fra kostskolen. Foto: Willy Sanjuan / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Som tenåring ble hotellarving og realitystjerne Paris Hilton (41) sendt på kostskole av foreldrene Rick Hilton (67) og Kathy Hilton (63). Det for å få styr på den rebelske oppførselen hennes.

I 2020 ga imidlertid 41-åringen ut dokumentaren «The Is Paris». I dokumentaren forteller hun om flere traumatiske opplevelser som skjedde på kostskolen i delstaten Utah.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til «This is Paris» viste Hilton for første gang frem det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

I et intervju med The New York Times åpner hun seg nå om flere skremmende detaljer rundt tiden på skolen.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Pagesix.

Misbrukt

Hollywood-stjernen hevder at hun ble utsatt for seksuelt misbruk på internatet. Under intervjuet forteller hun at ansatte ved skolen utførte livmorhalsprøver på henne og flere andre kvinnelige studenter.

- Veldig sent på kvelden, rundt tre eller fire om morgenen, tok de med meg og andre jenter inn på et rom og utførte medisinske undersøkelser, forteller hun til The New York Times og legger til:

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Og jeg vet ikke hva de gjorde, men det var definitivt ikke en lege som gjorde det. Det var veldig skummelt, og det er noe jeg har blokkert i mange år.

Hilton forteller videre at når hun ser tilbake på situasjonen som voksen, var det definitivt seksuelt misbruk.

Den tilsynelatende forferdelige opplevelsen hun hadde på skolen tok slutt i 1999, da hun fylte 18 år, og reiste hjem til New York.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

- Gråt hver dag

I dokumentaren «The Is Paris» fortalte Hilton at hun hatet livet mens hun gikk på skolen.

- Jeg hadde panikkanfall og gråt hver eneste dag. Jeg følte meg som en fange, og jeg hatet livet.

Ifølge People er tre av hennes tidligere klassekamerater også intervjuet i dokumentaren, og de støtter alle opp om fortellingen hennes.

Nettstedet har vært i kontakt med den aktuelle kostskolen, som forteller at den i 2000 skiftet eiere, og at de derfor ikke kan kommentere hendelser før den tid.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om utseendet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer