VIL HA MUSKLER: - Det viktigste er at hun er sterk. Hun sier hele tiden at "jeg er blitt lettere, jeg er blitt lettere", men det er ikke det som teller. For når man får muskler, da blir du tyngre - for de veier mer enn fett. Er du tyngre, så er du bedr Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL HA MUSKLER: - Det viktigste er at hun er sterk. Hun sier hele tiden at "jeg er blitt lettere, jeg er blitt lettere", men det er ikke det som teller. For når man får muskler, da blir du tyngre - for de veier mer enn fett. Er du tyngre, så er du bedr Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Noe har skjedd med kroppen min

"Skal vi danse"-stjernen ble overrasket da hun kjente noe hardt.

Se videointervjuet med Mia Gundersen, Glenn Jørgen Sandaker og Marcel Lelienhöf nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag gikk sesongpremieren av "Skal vi danse" av stabelen, med blant annet Mia Gundersen (47) i én av hovedrollene. Sammen med dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker danset Mia cha cha cha, og ble av dommerne belønnet med 26 poeng i programmet - der Anita Valen de Vries måtte forlate konkurransen.

Mange sperret nok øynene opp da Gundersen entret parketten lørdag kveld. Etter cirka fire ukers trening ser nemlig 47-åringen flottere ut enn hun har gjort på lenge.

- Hva har egentlig skjedd Mia?

- Jeg har ikke vært på vekta, men du kan jo bare høre litt med min mann da - om hva som har skjedd med kroppen min, sier Mia Gundersen, som roper til mannen Marcel Lelienhöf, som står like i nærheten.

Hvem er din favoritt i høstens "Skal vi danse"? Ta avstemmingen til høyre!

- Hun er en kvinnelig Hulken, sterk som en bjørn! Og smekker som en F-16, smiler han tilbake.

Marcel er derimot ikke spesielt opptatt av at kona skal bli slankere. Han mener nemlig det er helt andre ting som betyr noe...

- Det viktigste er at hun er sterk. Hun sier hele tiden at "jeg er blitt lettere, jeg er blitt lettere", men det er ikke det som teller. For når man får muskler, da blir du tyngre - for de veier mer enn fett. Er du tyngre, så er du bedre!

- Men er du blitt tynnere, Mia?

- Det er ikke det å gå ned i vekt som er viktigst. Det viktigste er det at det skjer ting her altså. Jeg sa "Kjenn bak her, Marcel". Og han sa "Herregud, det er jo beinet ditt". Så det har jo skjedd et eller annet med kroppen min, sier hun.

Har du et tips om "Skal vi danse"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

Mens Anita Valen de Vries måtte forlate parketten allerede i program én, kan Mia Gundersen og Glenn Jørgen Sandaker altså se frem til mer dans og moro lørdag som kommer.

- Uansett hvem som hadde røket ville det vært trist. Jeg har snakket mye med Anita, hun er en utrolig energibunt og et fantastisk herlig menneske med mye godt i seg. Jeg synes det er synd at hun røk ut, jeg får rett og slett vond, forteller 47-åringen, som får skryt av sin dansepartner.

- Sprudlende, det er helt sikkert at hun er! Det går mer på det å få kontroll. Jeg må ta litt kontroll i blant, og stramme tøylene litt ekstra. Men vi har det kjempegøy, sier han til Seher.no.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg spydde nesten på kjolen 

Se videointervjuet med Mia Gundersen, Glenn Jørgen Sandaker og Marcel Lelienhöf her:

[obj:media:8035]