Blac Chyna:

- Noe er veldig galt

Skandalestjernens mor mener datteren må skjerpe seg.

SLÅR TILBAKE: Blac Chyna slår hardt tilbake på morens uttalelser om at hun ikke skal få ha foreldrerett for datteren Dream. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Blac Chyna slår hardt tilbake på morens uttalelser om at hun ikke skal få ha foreldrerett for datteren Dream. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden det ble slutt mellom Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30), har eksparet kranglet om omsorgsrett for datteren Dream (2). I julen satte de imidlertid den bitre striden på pause, men nå har Chynas mor kastet seg på.

At Blac Chyna lever et travelt liv er ingen hemmelighet, og hverdagen hennes kan til tider virke svært kaotisk, med både offentlige krangler og et turbulent kjærlighetsliv.

Shalana Hunter (47), også kjent som Tokyo Toni, mener nå at datteren bør skjerpe seg - og ikke få full omsorgsrett for datteren Dream (2) før hun får livet på stell. Frem til da mener 47-åringen at barnefar Rob bør ta vare på toåringen.

- Nedadgående spiral

Tokyo Toni har tidligere uttalt til sladderbladet TMZ at datteren er på en nedadgående spiral, etter hendelser der politiet er blitt involvert i hjemmet hennes. Mye av grunnen skal også være hennes tidligere skandaleforhold med rapperen Kid Bluu, som endte med at han ble voldelig på en ferie.

Ifølge People skal det nemlig ha brutt ut i full krangel mellom eksparet, og nettstedet fikk bekreftet at både politi og sykebiler hastet til Ritz-Carlton Residences på Honolulu, der paret bodde, etter at de mottok meldinger om en slåsskamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer