Blac Chyna:

- Noe er veldig galt

Skandalestjernens mor mener datteren må skjerpe seg.

SLÅR TILBAKE: Blac Chyna slår hardt tilbake på morens uttalelser om at hun ikke skal få ha foreldrerett for datteren Dream. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Blac Chyna slår hardt tilbake på morens uttalelser om at hun ikke skal få ha foreldrerett for datteren Dream. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden det ble slutt mellom Rob Kardashian (31) og Blac Chyna (30), har eksparet kranglet om omsorgsrett for datteren Dream (2). I julen satte de imidlertid den bitre striden på pause, men nå har Chynas mor kastet seg på.

At Blac Chyna lever et travelt liv er ingen hemmelighet, og hverdagen hennes kan til tider virke svært kaotisk, med både offentlige krangler og et turbulent kjærlighetsliv.

Shalana Hunter (47), også kjent som Tokyo Toni, mener nå at datteren bør skjerpe seg - og ikke få full omsorgsrett for datteren Dream (2) før hun får livet på stell. Frem til da mener 47-åringen at barnefar Rob bør ta vare på toåringen.

FORELDRE: Blac Chyna har datteren Dream med Rob Kardashian. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Blac Chyna har datteren Dream med Rob Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Nedadgående spiral

Tokyo Toni har tidligere uttalt til sladderbladet TMZ at datteren er på en nedadgående spiral, etter hendelser der politiet er blitt involvert i hjemmet hennes. Mye av grunnen skal også være hennes tidligere skandaleforhold med rapperen Kid Bluu, som endte med at han ble voldelig på en ferie.

Ifølge People skal det nemlig ha brutt ut i full krangel mellom eksparet, og nettstedet fikk bekreftet at både politi og sykebiler hastet til Ritz-Carlton Residences på Honolulu, der paret bodde, etter at de mottok meldinger om en slåsskamp.

- Like før klokken 09.00 ble det meldt om at en kvinnelig gjest som bor i Waikiki hadde blitt overfalt av en mannlig bekjent. Offeret hevdet at hun og den mistenkte hadde vært involvert i en krangel flere timer tidligere, og at krangelen deretter hadde eskalert til en fysisk konfrontasjon, sa en representant for politiet i en melding til People.

I forbindelse med feriekrangelen fikk Rob seg en stor overraskelse da han skulle levere datteren. Han fikk rett og slett ikke kontakt med barnemoren.

SKANDALEPAR: Det er ikke mange som ikke har fått med seg all dramatikken i forholdet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian. Paret ble sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
SKANDALEPAR: Det er ikke mange som ikke har fått med seg all dramatikken i forholdet mellom Blac Chyna og Rob Kardashian. Paret ble sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chyna skal nemlig ha stukket av fra foreldreansvaret uten å gi beskjed til barnefaren, skrev People.

- Hun hadde planer om å overlevere Dream til en barnevakt i Los Angeles, mens hun ferierte på Hawaii. Rob er sint fordi han mener at han i stedet burde fått muligheten til å ha Dream lenger hos seg, sa en kilde til nettstedet.

Ifølge kilden ønsket ikke Rob at datteren skulle bli plassert hos en barnevakt mens Chyna var på ferie.

Mistet kontakten

I ettertid skal Blac Chynas mor ha uttalt at det ikke var vanskelig å tenke seg at noe var galt. Til TMZ sa hun følgende:

- Det kreves ingen rakettforsker for å se at noe er veldig galt.

Blac Chyna er på sin side meget uenig i kritikken, og mener hun er en god mor.

Kilder nær Chyna forteller til TMZ at hun ikke har møtt sin egen mor på over to år, så det er umulig for henne å vite hvordan Chyna er som mor til lille Dream. Spesielt morens mening om hvem som skal ha foreldreretten, er hun sterkt uenig i.

Tokyo skal ha uttalt at Rob Kardashian, den velkjente broren til blant andre Kim, Khloé og Kourtney Kardashian, bør få full foreldrerett, og mener at alle de dårlige valgene datteren har gjort i det siste, viser at hun ikke er morsmateriale.

Ironisk nok mener kilder nær Chyna at det er Tokyos dårlige livsvalg som gjør at mor og datter ikke har møtt hverandre på flere år.

Chyna er på sin side ikke ett dugg bekymret for hva moren mener, og er fast bestemt på at hun er en god mor til sine to barn. Fra før av har hun sønnen King Cairo Stevenson (6) sammen med rapperen Tyga (29) - som for øvrig er ekskjæresten til Robs lillesøster, Kylie Jenner (21).

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Ikke første gang

Dette er langt fra første gangen Blac Chynas mamma skaper kaos rundt seg med sine mange meninger og uttalelser.

I en video lagt ut av nettstedet World Star Hip Hop i 2017, gikk hun hardt ut mot Caitlyn Jenner (69). Hun rettet flere hetsende kommentarer mot Jenner, som i 2015 sto fram som transkjønnet.

- Du har så mye penger, skaff deg en stemmelærer. Da skal jeg bli ferdig med deg din mo**ap**er, sier hun i det aggressive klippet.

Angrepet på «Keeping up with the Kardashians»-stjernen og den tidligere OL-vinneren kom i kjølvannet av at Caitlyn uttalte seg om bruddet mellom Rob og Chyna.

Det var da Caitlyn besøkte «The View» at hun kalte stesønnen for dum, og forsøkte å distansere seg fra familien. Hun sa også at hun aldri hadde møtt Chyna, og at hun heller ikke hadde møtt parets lille datter.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Det var dette som fikk Toni til å fyre seg opp. I videoen, som varier i ett minutt, tar bestemoren til Dream et oppgjør med intervjuet.

- Skal du trenge deg inn i skallen på sønnen din og si at han er dum, i stedet for å si noe oppmuntrende? Skal du lyve og si at du ikke kjenner Blac Chyna?, spør hun i det aggressive klippet.

Tokyo Toni kalte også Jenner konsekvent for både Bruce, Brucy, «en mann i kjole» og «n**ga» i videoen.

LES OGSÅ: - Slår hardt tilbake etter Robs klage

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer