Bianca Ingrosso:

- Noe er galt

Bianca Ingrosso letter på sløret om kosmetiske inngrep.

INNGREP: TV-profilen Bianca Ingrosso er ikke fremmed for å ha tatt en rekke skjønnhetsinngrep. Foto: Aftonbladet / IBL / NTB
INNGREP: TV-profilen Bianca Ingrosso er ikke fremmed for å ha tatt en rekke skjønnhetsinngrep. Foto: Aftonbladet / IBL / NTB Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og TV-profilen Bianca Ingrosso (27) har aldri lagt skjul på at hun har utført en rekke kosmetiske inngrep. Hun har blant annet vært åpen om det på sin egen YouTube-kanal.

Tidligere har hun også snakket om baksiden ved fillers, og vært tydelig på at det ikke bare har vært fryd og gammen. For over to år siden avslørte hun at filleren hun hadde tatt under øynene var mislykket.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Ett av ryktene er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Her svarer hun på ryktene. Vis mer

27-åringen er heller ikke fremmed for å ha tatt fillers i leppene, og har måttet stå i en hel del kritikk for sitt nye utseende.

Nå er det moren, Pernilla Wahlgren (54) som uttaler seg om datterens inngrep.

- For mye fillers

Ingrosso har tidligere vært i hardt vært for inngrepene hun har fått utført, og familien er heller ikke fremmed for å uttale seg om hva de egentlig tenker om det. Det skriver Aftonbladet.

I den nyeste episoden av «Wahlgrens värld» holder ikke Pernilla Wahlgren tilbake. 27-åringen vekker nemlig oppsikt da hun skal drikke kaffe som plutselig renner ut av munnen hennes.

Benjamin Ingrosso var med i YouTube-serien «Klarna Drops-by», og der viste han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

- Ikke igjen! Det er noe galt med koppene dine, de er for tykke. Jeg har en munn som er for liten, jeg kan ikke engang drikke av den. Pluss at jeg har fillers så jeg kan knapt føle noe, sier hun i episoden, mens Wahlgren kommer med et stikk til datteren:

- Det er ikke koppene mine det er noe feil med, det er Bianca som har fillers i leppene og da føler hun egentlig ikke noe særlig, sier hun.

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso fikk sin egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», og der snakket han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Wahlgrens kommentar ble ikke like godt tatt imot av Ingrosso, som mener at mora ikke forstår hva hun mener.

- Det er en kombinasjon av at det kan være for mye fillers i overleppen og at koppen er for bred.

Nektet for inngrep

Selv om Bianca Ingrosso vanligvis er svært åpen om inngrepene, har hun også vært nødt til å slå tilbake mot en rekke rykter om at hun skal ha fikset på mer enn hun hevder å ha gjort.

I 2020 skal flere ifølge Expressen ha antydet at Bianca Ingrosso hadde gjort nok et inngrep, nemlig Botox. Det avviste hun.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

- Det er så gøy at min DM (innboks journ.anm.) er full av kommentarer om at «å herregud, du må slutte å ta så mye Botox. Øyenbrynene dine bare løftes opp», sa hun i en video ifølge den svenske avisen.

Samtidig nektet 25-åringen for å ha tatt Botox.

- Jeg har faktisk ikke Botox noe sted, og jeg er veldig åpen og ærlig med hva jeg gjør, men jeg har ikke noe Botox, slo hun fast.

LES OGSÅ: Fikk anfall på kjærestetur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer