BLIR MAMMA: Få dager etter at hun avslørte nyheten om at hun er gravid, poserte MTV-stjernen Tila Tequila med denne baby-dukken i en lekebutikk. Foto: All Over Press
BLIR MAMMA: Få dager etter at hun avslørte nyheten om at hun er gravid, poserte MTV-stjernen Tila Tequila med denne baby-dukken i en lekebutikk. Foto: All Over PressVis mer

- Noe er definitivt galt

Realitystjernen frykter noe er alvorlig galt med barnet i magen.

SEHER.NO: Nylig kunngjorde den skandaleombruste TV-stjernen Tila Tequila (28) at hun er gravid, men nå frykter stjernen at ikke alt er som det skal i magen.


Tila Tequila har de siste månedene brukt Twitter som sitt heteste kommunikasjonsverktøy, og mandag offentliggjorde 28-åringen at hun frykter at det var noe alvorlig galt med barnet hun bærer i magen.

- Jeg våknet midt på natta fordi jeg hadde intense magesmerter. Noe er definitivt galt. Sykehuset ga meg en liste over symptomer, og dette er en av dem.

Deretter skrev 28-åringen en serie med beskjeder, hvor hun antydet at hun ikke har noe å leve for dersom hun skulle miste det ufødte barnet, skriver TMZ.

- Jeg sa til vennen min at jeg kommer til å ta livet av meg dersom noe hadde skjedd.

For et par uker siden skrev den gravide "A shot at love"-stjernen at hun hadde planer om å adoptere flere barn fra Haiti. Som om det ikke er nok, kunngjorde 28-åringen på Twitter-profilen sin mandag at hun nå skal bli mor til en liten gutt fra Russland.

- Da er det 100 % bekreftet!!!! Jeg skal adoptere en liten gutt på rundt 2 år fra Russland og jeg skal bli mammaen hans! Jeg er så lykkelig!!! 


Videre skrev Tila at hun snart skal reise til Russland for å tilbringe en måned sammen med gutten, før hun får adoptere han innen året er omme.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Viste fram babymagen til forografene