Kim Kardashian:

- Noe dere ikke vet om meg

Kommer med avsløring.

HEMMELIG: Realitydronningen deler en hemmelighet hun har holdt skjult for fansen. Foto: Christopher Peterson / Splash News
HEMMELIG: Realitydronningen deler en hemmelighet hun har holdt skjult for fansen. Foto: Christopher Peterson / Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitydronning og gründer Kim Kardashian (43) er ikke fremmed for å gjøre større endringer på utseendet sitt. 43-åringen overrasker stadig med nye klestrender og skjønnhetsjusteringer, og i det siste har hun også overrasket med sitt eget klesmerke Skims.

Nå avslører hun derimot en permanent kroppsendring som hun har holdt skjult for fansen i over to år. Det melder E! News.

«THE KARDASHIANS»: North West gjør noe som får både mamma Kim Kardashian og fansen til å reagere. Reporter: Celina Morken. Video: Entertainment today / The Kardashians / Youtube / Tiktok. Vis mer

- Noe dere ikke vet

Det var under en samtale med hårstylisten hennes Chris Appleton (40), at hun viste frem det hemmelige blekket.

- Dere, det er noe dere ikke vet om meg. Alle vennene mine og jeg fikk matchende tatoveringer, og alle tok det på hendene sine, og da sa jeg: «Det skjer ikke at jeg tar en tatovering», forteller Kardashian innledningsvis.

DÅRLIG STEMNING: Det har de siste månedene vært svært dårlig stemning mellom søstrene Kim og Kourtney Kardashian, og i den nye sesongen av «The Kardashians» får man se hvordan spliden har utviklet seg. Video: Discovery+ Vis mer

Tatoveringen viser et evighetssymbol på baksiden av underleppen til realitystjernen. Den tok hun etter sin opptreden i humorshowet «Saturday Night Live» i oktober 2021 sammen med sin tidligere kjæreste Pete Davidson (29).

Klippet fra «The Kardashians» viser 43-åringen med tatoveringsnålen på underleppen omringet av noen få venner, deriblant lillesøster Khloé Kardashian (39).

SKJULT: Realitydronningen holder tatoveringen skjult bak underleppen. Foto: Skjermdump fra Hulu
SKJULT: Realitydronningen holder tatoveringen skjult bak underleppen. Foto: Skjermdump fra Hulu Vis mer

Davidson på sin side, har også hyllet Kardashians SNL-episode med en tatovering. Det gjorde han ved å tatovere «Jasmine» og «Aladdin» på kragebeinet, som en referanse til Disney-scenen hvor duoen kysset hverandre.

Endret mening

Det nye blekket kommer etter 43-åringens kjente tatoverings-utsagn: «Du putter ikke et støtfanger-klistermerke på en Bentley».

- Jeg puttet endelig et støtfanger-klistermerke på en Bentley, sier hun videre i klippet.

Det kan virke som at Kardashian har endret synspunktet sitt på tatoveringer, til tross for at man ikke kan se den på utsiden. Det er trolig mange som lurer på hvorfor hun til slutt valgte å ta en tatovering.

Kim Kardashian sjokkerer familien i «The Kardashians». Video: «The Kardashians» - TV 2 Play/Disney+. Vis mer

- Dette er hvordan man feirer SNL, med en liten tatovering klokken 04.30 på morgenen, forteller hun i tatoveringsstudioet.

Hun innrømmer også at hun ofte glemmer at hun har tatt en tatovering, men at hun titt og ofte blir påminnet den når hun bruker tanntråd.

LES OGSÅ: Innrømmer løgn: - Jeg dater noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer