- Noe av det mest krevende jeg har gjort

Ari Behn ble banket gul og blå av kona på scenen – mens den ekte kona satt på første rad.

VEL OVERSTÅTT: Ari Behn poserte gjerne med sine to koner etter premieren. Rebekka Joki (t.v.) spiller Jeppes kone Nille, mens prinsesse Märtha Louise var stolt premieregjest. Medskuespiller Torbjørn Davidsen og regissør Kari Holtan (helt t.v.) var også fornøyd. Foto: Se og Hør
VEL OVERSTÅTT: Ari Behn poserte gjerne med sine to koner etter premieren. Rebekka Joki (t.v.) spiller Jeppes kone Nille, mens prinsesse Märtha Louise var stolt premieregjest. Medskuespiller Torbjørn Davidsen og regissør Kari Holtan (helt t.v.) var også fornøyd. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (44) var på plass da ektemannen debuterte som skuespiller i nyversjonen av «Jeppe på Bjerget».

- Det har vært en lang prosess, men nå har jeg det veldig bra, sa Ari Behn (43) til Se og Hør etter endt og vellykket premiere.

Märthas ektemann hadde hovedrollen som Jeppe i oppsetningen som fikk tittelen «Visjonæren/Martyrium 1-7» på Røkeriet USF i Bergen.

Ari fikk rollen etter først å ha sendt inn en teatertekst til Oslo-kompaniet De Utvalgte en gang på forsommeren. Frigruppen tente på ideen og ville samtidig ha Ari i hovedrollen.

– Dette er noe av det mest krevende jeg har gjort, innrømmer Ari Behn etter forestillingen.

Saken fortsetter under bildet

Lærerikt

Han viste gnistrende samspill med blant andre Rebekka Joki som spiller Jeppes kone Nille i stykket.

På første rad fikk Aris ekte kone prinsesse Märtha se sin mann bli banket – og malt – både gul og blå. Etterpå vanket det godord fra prinsessen.

Ari Behn er ikke ukjent med skuespillerfaget – som elev ved Steinerskolen fikk han utfolde seg på scenen i alle varianter. Men oppkjøringen til rollen som Jeppe har vært knallhard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer