- Noe av det jævligste jeg har vært med på

«Robinson»-deltakeren Nikolina Miletic snakker ut om den dramatiske exiten.

FÆLT: Nikolina Miletic (t.v). syntes både det var en lettelse og en påkjenning å bli avslørt som bøddelen i søndagens episode av «Robinsonekspedisjonen». Dermed var et par uker med løgner og psykiske utfordringer over, og hun ble sendt hjem. Her Foto: TV3
FÆLT: Nikolina Miletic (t.v). syntes både det var en lettelse og en påkjenning å bli avslørt som bøddelen i søndagens episode av «Robinsonekspedisjonen». Dermed var et par uker med løgner og psykiske utfordringer over, og hun ble sendt hjem. Her Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I søndagens spennende episode av TV3-serien «Robinsonekspedisjonen» blir det Morten Heierdal, Nicolas Perle og Hans Christian Philip Valstads oppgave å finne ut hvem av de gjenværende deltakerne som er bøddelen.

Bøddelen har nemlig merket alle tre, og de er avhengige av å avsløre bøddelen for å få bli i konkurransen. I episoden ser man at de tre spekulerer og diskuterer seg i mellom, og spør ut de andre deltakerne for å finne ut hvem som er den skjulte syndebukken.

I Øyrådet har de kommet frem til at de tror det er Nikolina Miletic som er bøddelen, noe som viser seg å stemme. Dermed ryker hun ut av konkurransen, mens de tre unge mennene får bli på Robinsonøya. I episoden virker Nikolina svært nervøs under Øyrådet. Til Seher.no forteller hun om opplevelsen av sitt aller siste Øyråd.

- Det er noe av det jævligste jeg har vært med på. Jeg var psykisk og fysisk nedbrutt, dødsliten og nervøs. Jeg var mest nervøs for at Morten og Nicolas, som var mine beste venner på øya, skulle ta merkingen som et svik. Jeg hadde hintet ganske sterkt om at jeg var bøddelen, for jeg ville gjerne ut i den episoden, jeg var utslitt etter å ha løyet konstant i nesten to uker, forklarer hun. 

Idet hun blir navngitt som bøddelen og Christer Falck bekrefter mennenes mistanke, bryter hun ut i hikstende gråt.

- I det øyeblikket kjenner jeg hundretusen millioner tonn falle fra skuldrene mine, jeg er så lettet over det at jeg begynner å gråte. Men jeg gråter også fordi jeg vet at jeg må forklare meg overfor de andre deltakerne, sier Nikolina til Seher.no.


I søndagens episode får man ikke vite mye om bøddelens taktikk, og det er de umiddelbare rekasjonene av vantro og skuffelse som blir vist. Men til Seher.no sier Nikolina at det ikke er noe uvennskap mellom henne og noen av de andre deltakerne i dag. Hun forklarer også hvordan hun tenkte som konkurransens utnevnte bøddel.

- Da Christer utpekte meg som bøddel ble jeg først veldig glad, for det betydde at spillet endelig kunne begynne, at det ikke lenger bare var en badeferie. Men så innså jeg at jeg stod i en svak posisjon og risikerte å bli avslørt og sendt hjem veldig fort. Derfor kunne jeg ikke begynne å merke Hans Olav, Lillan eller de andre fra gamle Lag Nord, og måtte heller merke kameratene mine fra Lag Sør, Morten og Nicolas, siden det virket minst sannsynlig.

- I Øyrådet sitter jeg sikkert i 15-20 minutter og forklarer hvorfor jeg har gjort som jeg har gjort. Det hele ender med at alle gir meg en god klem, også Morten som først var veldig lei seg, og alle sier at de tror på meg, påpeker hun.


De som ble merket av bøddelen hadde hele tre Øyråd på seg til å utpeke vedkommende, og dermed sørget Nikolina for at kameratene var sikret plass i spillet lenger. Når hun i tillegg hintet kraftig om at det var hun som var bøddelen, «ofret» hun seg selv for at de skulle få fortsette i konkurransen. Nikolina tror nemlig at hun uansett ville blitt stemt hjem fra finalen om hun ikke ble avslørt, siden det var såpass mye ondt blod mot bøddelen.

- Det å trekke seg fra konkurransen, som var alternativet til å takke ja til bøddeltilbudet, var aldri et alternativ for meg. Så da var det bare å stå i det og prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg har fått tilbakemelding på at det var utrolig at jeg klarte å snu en så negativ greie til noe positivt, og jeg føler at jeg gikk ut med hodet hevet, understreker hun.

Nikolina Miletic innrømmer at selv om hun syntes rollen som bøddel var «dritkul å få», så var det en stor psykisk påkjenning. Det har heller ikke vært særlig hyggelig å se episodene på TV, og se hvor forvirret og lei seg de andre deltakerne blir.


- Jeg har ikke likt å se hvor lett det var for meg å lyve til de andre. Men jeg er ikke enig i Hans Olavs kommentar om at det hadde vært sinnsykt urettferdig om de tre guttene hadde røket og jeg fikk bli. Jeg synes jeg absolutt hadde fortjent å være med videre. De deltakerne som er så opptatt av å være rederlige hele tiden spiller et feigt spill - «Robinson» er ingen badefeire, men et psykisk spill der man ikke bare kan være ærlig, avslutter hun.
 
Neste episode av «Robinsonekspedisjonen» sendes på TV3 søndag 6. november klokken 21.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han var som en far for meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer