SUPERSTJERNE: Jessica har blitt en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere de siste årene, så karrieren har nok ikke blitt særlig skadet av de sexy toppløsbildene.  Foto: All Over Press
SUPERSTJERNE: Jessica har blitt en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere de siste årene, så karrieren har nok ikke blitt særlig skadet av de sexy toppløsbildene. Foto: All Over Press Vis mer

- Noe av det dummeste jeg har gjort

Jessica Biel stilte opp toppløs som 17-åring.

Publisert
SEHER.NO: Jessica Biel (26) har med tiden blitt en av Hollywoods mest ettertraktede unge skuespillerinner.

Skjønnheten, som er kjæreste med Justin Timberlake (27), fikk sitt store gjennombrudd med rollen som prestedatteren Mary Camden i den superpopulære familieserien "7th Heaven".

Senere gikk skuespillerinnen videre til filmen, og slo gjennom i blockbustere som "Stealth", "Elizabethtown" og "Blade:Trinity".

Biel har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, og i en alder av kun 26 år har hun kommet langt i filmbyen.

Men tross sin eventyrlige suksess, er det flere ting Jessica angrer på at hun har gjort opp gjennom årene.

Aller øverst på tabbe-listen kommer imidlertid toppløsbildene hun tok for Gear Magazine i en alder av kun 17 år, skriver Egotastic.com.

LES OGSÅ: Under 18 og over streken

Bildene ble tatt på høyden av Biels "7th Heaven"-karriere, og skuespillerinnen hadde lyst til å få et litt røffere image i Hollywood.

Likevel angrer hun dypt på avgjørelsen.

- Det fotoshootet var en veldig veldig dårlig avgjørelse fra min side, og jeg fikk meg selv involvert med mennesker som ikke tenkte på meg og istedet tenkte på hva slags sak de kunne få ut av det. Jeg lærte enormt mye av hele episoden, så det var en slags forkledd velsignelse, sa hun nylig til Entertainment Weekly.

Likevel ser det ikke ut til at bildene har påvirket Jessicas karriere i en negativ retning. Og det er tydelig at gutta, og da særlig kjæresten Justin, ikke bryr seg spesielt om at Jessicas smellvakre kropp er halvveis avkledd på gamle bilder...

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Under 18 og over streken
LES OGSÅ: - Vil ikke ta plastisk kirurgi!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer