- Nødvendig for kunsten

Enkelte skuespillerinner har ingenting i mot å være nakne foran kamera ...

NAKEN: I filmen Kubrick-filmen Eyes Wide Shut, er det nok av nakenhet mellom Nicole og eksmannen Tom Cruise. Foto: Filmweb
NAKEN: I filmen Kubrick-filmen Eyes Wide Shut, er det nok av nakenhet mellom Nicole og eksmannen Tom Cruise. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens Titanic-skuespillerinnen Kate Winsley nylig kunne fortelle at å gjøre nakenscener på lerretet gjør henne syk, forteller nå Oscar-vinneren Nicole Kidman at hun absolutt ikke har noe i mot det.

LES MER om Winslets nakne vanskeligheter.

- Helt ærlig, er nakenscener en så stor greie? Hvis slike scener er nødvendig for kunsten, og ikke er for vulgære, så gjør det ingenting, forteller den australske skjønnheten til The Sun.

Anledningen er hennes nyeste film, Fur: An Imaginary Portrait Of Diane Arbus, hvor hun er splitter naken sammen med Oscar-nominerte Robert Downey Jr., som du kanskje kjenner best fra TV2-serien Ally McBeal og filmen Kiss Kiss Bang Bang.

Nicole har også strippet foran kamera i filmen Eyes Wide Shut, hvor hun spiller mot eks-mannen Tom Cruise.

LES OGSÅ: Kidmans ektemann på rehab!

Kidman innrømmer også ovenfor avisa at det å skille seg fra Tom gjorde at hun fikk god tid til å konsentrere seg om karrieren.

- Da jeg ble skilt, var jeg i stand til å utforske meg selv kreativt - fordi jeg ikke følte at jeg neglisjerte forholdet eller hengivenheten min til personen jeg var sammen med ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer