Conan O'Brien:

Nobelverten: - Ingen av dem visste hvem jeg var

Årets Nobelvert ble satt ut av Marcus & Martinus-fansen.

STOR STJERNE? Årets Nobelvert Conan O'Brien fikk oppleve hysteri utenfor både hotellet sitt og Nobelinstituttet i forkant av kveldens Nobelkonsert. Imidlertid var det ikke han som vekket størst begeistring. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOR STJERNE? Årets Nobelvert Conan O'Brien fikk oppleve hysteri utenfor både hotellet sitt og Nobelinstituttet i forkant av kveldens Nobelkonsert. Imidlertid var det ikke han som vekket størst begeistring. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld arrangeres årets Nobelpriskonsert på Telenor Arena utenfor Oslo.

Årets Nobelvert er den amerikanske komikeren og programlederen Conan O'Brien (53), som er en stor stjerne i USA. Da han kom ut av hotellet sitt i Oslo før pressekonferansen søndag formiddag, fikk tv-stjernen seg likevel en uventet opplevelse.

NOBELVERT: Conan O'Brien avbildet sammen med Sting (t.v.) på pressekonferansen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NOBELVERT: Conan O'Brien avbildet sammen med Sting (t.v.) på pressekonferansen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Da jeg så at det var masse folk utenfor hotellet, trodde jeg at de ventet på meg. Men det var ingen som brydde seg! Alle var fans av Marcus og Martinus, sier O'Brien til Seoghør.no.

- Ser ikke forskjell på dem

Den norske popduoen Marcus og Martinus Gunnarsen (begge 14) er nemlig blant artistene som skal opptre på Fredspriskonserten i år.

De to tvillingene er blitt store stjerner både i Norge og store deler av Skandinavia, og 14-åringene trenger faktisk livvakter på grunn av den hysteriske fansen sin.

POPULÆRE: Marcus & Martinus var så avgjort midtpunktet etter pressekonferansen før Nobelkonserten søndag. En stor gruppe ungjenter hadde møtt opp for å få autografer og ta selfies med duoen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
POPULÆRE: Marcus & Martinus var så avgjort midtpunktet etter pressekonferansen før Nobelkonserten søndag. En stor gruppe ungjenter hadde møtt opp for å få autografer og ta selfies med duoen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Så da O'Brien, Marcus & Martinus og de andre artistene forlot pressekonferansen på Nobelinstituttet tidlig søndag ettermiddag, var den oppmøtte folkemengden i hovedsak fans av Marcus & Martinus.

Den amerikanske tv-stjernen fortalte jenteflokken at han skal lede konserten søndag kveld, og benyttet anledningen til å spørre dem om et par råd:

- Jeg synes det er litt vanskelig å se forskjell på Marcus og Martinus. Har de noen spesielle kjennetegn som gjør at de skiller seg fra hverandre, undret O'Brien.

- Ødelagt livet mitt

Også under selve pressekonferansen på Nobelinstituttet lot Conan O'Brien tenåringsguttenes suksess bli et tema.

Foran verdensstjerner som blant andre Sting (65), Halsey (22) og norske Highasakite, spøkte O'Brien med Marcus og Martinus' enorme popularitet.

- Når jeg kommer ut fra hotellet, begynner de unge folka som står utenfor å skrike hysterisk. Men når de skjønner at jeg ikke er Marcus og Martinus, blir de fullstendig uttrykksløse. Det er forferdelig! Så takk for at dere har ødelagt livet mitt, gutter, sa komikeren til latter fra pressekorpset.

STJERNEDUO: Marcus og Martinus Gunnarsen på pressekonferansen før sin Nobelkonsert-debut søndag kveld. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
STJERNEDUO: Marcus og Martinus Gunnarsen på pressekonferansen før sin Nobelkonsert-debut søndag kveld. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

De siste årene har Marcus & Martinus opplevd stor suksess, og de har spilt flere konserter utenfor Norges grenser. Tvillingbrødrene mottar fanpost i store mengder, inkludert kjærlighetsbrev fra begeistrede fans.

Suksessen har også medført at popduoens familie har gått til anskaffelse av hemmelige telefonnumre.

- Det er kaos rundt oss hele tiden. Fansen finner alltid ut av hvor vi er. Vi kan ikke lenger slappe av i hjembygda. Folk står på døren og sender masse brev, sa Marcus til Se og Hør tidligere i høst.

Nobelkonserten 2016 går av stabelen i Telenor Arena søndag kveld, og vises på NRK1 fra klokken 19.55.

LES OGSÅ: Dukket opp hånd i hånd med ny flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer