- No more soup for you!

«The Soup Nazi» fra TV-serien «Seinfeld» viste ingen nåde mot Seher.no. Se video!

<strong>SERVERTE NORSK SUPPE:</strong> «The Soup Nazi» fra TV-serien «Seinfeld» var tirsdag i Oslo for å promotere en ny serie med posesupper fra Stabburet, og møte norske fans. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SERVERTE NORSK SUPPE: «The Soup Nazi» fra TV-serien «Seinfeld» var tirsdag i Oslo for å promotere en ny serie med posesupper fra Stabburet, og møte norske fans. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med «The Soup Nazi» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Gjesterollen som en terroriserende suppekokk i en episode av TV-serien «Seinfeld» for over 15 år siden, har gitt skuespilleren Larry Thomas det evige tilnavnet «The Soup Nazi».

Torsdag var han i Norge for å promotere en ny serie med posesupper fra Stabburet, og til Seher.no avslører Thomas at han ikke blir lei av å bli assosiert med sin berømte rolle.

- Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt «No more soup for you!» siden episoden gikk på TV. Det er mange hundre ganger.


Selv har han møtt suppekokken som inspirerte Jerry Seinfeld og hans kolleger til å lage episoden, Al Yeganeh, en gang.

- Det gikk faktisk bra. Jeg ble ikke kastet ut, sier han og smiler.

Thomas avslører at han selv også er en matkjenner, og i likhet med sin berømte rollefigur kan bli sint hvis gjester ikke liker suppen eller andre retter han serverer.

- Min sønn kan fortelle deg at man bør like maten jeg lager, elllers så blir jeg opprørt. Jeg er er seriøs når det gjelder matlaging, sier han til Seher.no.

Seher.no fikk selv føle vreden til «The Soup Nazi» da vi prøvde å bestille suppe.

- This order is no good. No more soup for you!

Se video med «The Soup Nazi» nederst i artikkelen!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Clooney-parodi ble fjernet[obj:media:10269]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer