«No Doubt»-stjerne blir pappa

- De er overveldet av lykke og gleder seg voldsomt, skriver bandet på sin nettside.

FORER FOSTERET MED MUSIKK: «Vi forer vår baby med en sunn diett av Bob Marley, The Clash, Prince og selvfølgelig No Doubt», skriver No Doubt på sine hjemmesider. Foto: All Over Press
FORER FOSTERET MED MUSIKK: «Vi forer vår baby med en sunn diett av Bob Marley, The Clash, Prince og selvfølgelig No Doubt», skriver No Doubt på sine hjemmesider. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «No Doubt»-familien vokser. Nå er det klart at bassisten i bandet, Tony Kanal (40), og kjæresten, Erin Loktitz, venter barn. Det bekrefter bandet i en uttalelse postet på deres nettsider, skriver People.
 
Ifølge web-siden er paret «ekstremt glade for å kunne bekrefte at de venter sitt første barn neste år. De er overveldet av lykke og gleder seg voldsomt til å møte den lille».

Kanal er ikke den første i det verdenskjente bandet som får barn. Gwen Stefani er mamma til to sønner, Zuma (2) og Kingston (4), Tom Dumont har sønnene Rio (2) og Ace (4), mens Adrian Young er pappa til sønnen Mason (8).
 
Men fortsatt mangler det altså jenter i barneflokken. Det gjenstår å se om Tony Kanal blir den første til å oppleve akkurat det.

«Vi forer vår baby med en sunn diett av Bob Marley, The Clash, Prince og selvfølgelig No Doubt», skrives det på bandets nettsted.

Sannsynligheten er med det stor for at det kommer en musikkglad baby til verden neste år...

Gwen Stefani ble tidligere i år kåret til en av verdens 20 beste kjendismødre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Courtney