Nissefar skjelte ut barn

En frekk og skurkete nisse har opprørt kanadiske barn i førjuls-tida.

JULEFRED: Julefreden ble brutt i kanadiske Ottawa i år. Nå jakter sinte foreldrene på nissen som skrev frekke svar til barna deres... (Ilustrasjonsbilde) Foto: All Over Press
JULEFRED: Julefreden ble brutt i kanadiske Ottawa i år. Nå jakter sinte foreldrene på nissen som skrev frekke svar til barna deres... (Ilustrasjonsbilde) Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: En ondsinnet nisse har gjort mange kanadiske barn svært opprørt i førjuls-tida, skriver Ekstra Bladet. 


"Nissen" har nemlig, på vegne av selveste julenissen, svart på barnas ønskeliste-brev.


Hvert år sender nemlig tusenvis av barn verden over brev med ønskelister til en postboksadresse i Canada med navnet "HOH HOH", og nærmere 11.000 postmedarbeidere og frivillige pleier å svare barna på vegne av julenissen.


Men i år ble julefreden brutt, for minst ti av brevene som er sendt til barn i Ottawa inneholder nemlig ubehagelige beskjeder fra en som hevder å være julenissen.


Ifølge Rosalyn Da Costa mottok hennes barn Maya og Colton svært uhyggelige svar på sine ønskebrev.


- Vi satt oss ned i sofaen for å lese brevene barna hadde fått fra julenissen. Men jeg ble jo helt sjokkert, sier hun til Ottawa Citizen.


Hvert brev inneholdt håndskrevne beskjeder og på det ene brevet stod det blant annet "dette brevet er for langt din dumme ku". I det andre brevet skal det ha stått en enda frekkere beskjed.


- Vi tror det er en uforskammet nisse der ute. Alle er sjokkert og skuffet. Vi kan rett og slett ikke beskrive hvor lei oss vi er over at dette har skjedd, uttalte en representant fra Canada Post.


Dette er ikke første gang den kanadiske julenisseposten er blitt vandalisert. Også i 1999 sendte en ondsinnet nisse svar til barn.


Men nå har Canada Post bestemt at julenisse-postboksen skal holdes stengt frem til den ondsinnede nissen er tatt.


LES OGSÅ: - Nissefar fikk sex-kjeft

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer