«Nisse»-Marian var gravid under innspillingen

– Fantastisk å bli mamma!

<strong>«DOBBELT» GRAVID:</strong> Rollefiguren til Marian Saastad Ottesen i «Nissene over skog og hei» er også gravid, slik Marian selv var under innspillingen. Nå har imidlertid hennes virkelige barn kommet til verden - og Nils Jørgen Kaalstad er blitt pappa. Her Foto: Stella Pictures
«DOBBELT» GRAVID: Rollefiguren til Marian Saastad Ottesen i «Nissene over skog og hei» er også gravid, slik Marian selv var under innspillingen. Nå har imidlertid hennes virkelige barn kommet til verden - og Nils Jørgen Kaalstad er blitt pappa. Her Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Babylykke! I TVNorge ser du Mariann Saastad Ottesen som gravid nisse. Nå er gutten endelig født.

– Jeg føler meg så utrolig heldig, sier Marian.  

Skuespiller Marian Saastad Ottesen (35) kom på «Nissene over skog og hei»-premieren med to menn og en baby. Mennene det er snakk om er hennes mann i filmen «Tatt av kvinnen», Trond Fausa Aurvåg (39) og hennes mann i virkeligheten, Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad (32). Babyen ligger og sover trygt i vogna – og har ennå ikke rukket å få noe navn!

– Det går helt strålende, sier Marian fra «Nissene over skog og hei». Det er bare syv uker siden hun ble mamma til en liten gutt.


Vurderer navn
Pappa er kjent fra filmer som «Fatso» og «Hodejegerne» og TV-serier som «Størst av alt».

– Jeg føler meg så utrolig heldig. Fødselen gikk fint, og han er jo så skjønn, sier hun stolt, mens sønnen – som altså foreløpig ikke har fått noe navn – sover søtt i vogna.

– Vi har flere fine navn vi vurderer, men er ikke helt sikre ennå, sier hun.


Lett graviditet
Frem til mai 2012 har hun permisjon fra Nationaltheatret.

– Jeg elsker jobben min, men nå skal jeg bare nyte tiden hjemme sammen med barnet mitt, sier Marian, som var gravid selv da hun spilte den gravide nissen Anne-Gro.

– Jeg hadde en lett graviditet, og det var aldri tungt under innspillingen.

– Hva er den største forskjellen på den gravide nissen Anne-Gro og deg?

– Jeg er nok hakket mer seriøs enn henne – og mye mer ansvarsfull.


Denne saken stod på trykk i Se og Hør 6. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:
- Ikke gøy å lese om bruddet vårt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer