- «Ninnette» er basert på henne

Sigrid Bonde Tusviks populære rollefigur i «Torsdag kveld fra Nydalen» er ikke tatt ut av løse luften...

BINGO BINGO: Sammen med Synne Bolstad og Jorunn Stiansen, prøvde Anette-Marie (midten) seg som programleder i gameshowet «Bingo Bingo». Foto: TV 2
BINGO BINGO: Sammen med Synne Bolstad og Jorunn Stiansen, prøvde Anette-Marie (midten) seg som programleder i gameshowet «Bingo Bingo». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Sigrid Bonde Tusvik (32) har det siste året gjort stor suksess med sine sketsjer som den Facebook-avhengige alenemoren Ninette Karlsen i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen». 

Under lanseringen av nettsiden tingjegliker.no, kan Sigrid avsløre at hun ikke har kommet på den populære rollefiguren selv. Den er faktisk basert på kjendisblogger og tidligere «Bingo Bingo»-programleder Anette-Marie Antonsen (26) - som er både trønder - og alenemor. Hun driver bloggen anettemarie.no.

- Ja, Ninette er løst basert på Anette. Hør på navnet. Jeg spurte ikke om lov, men det burde ringe en bjelle hos henne da jeg plutselig la henne til på Facebook, sier Sigrid til Seoghør.no og ler.

Det tok en liten stund før Anette-Marie skjønte hva som foregikk.

- Jeg satt hjemme hos meg med en gjeng venninner, da noen kommenterte at «Anette, det der må jo være deg!» Jeg lo det vekk og skjønte ikke noe før jeg leste et intervju i Stella, hvor Sigrid hadde sitert en av mine FB-oppdateringer ordrett.

- Jeg syntes det var veldig gøy, og ble ikke fornærmet. Det er en ære å bli parodiert av Sigrid. Og det er jo ingen hemmelighet at jeg er mye på Facebook og sosiale medier - selv om Ninette selvsagt er overdrevet ut av proporsjoner, forteller bloggkjendisen med et smil.

- Det kuleste er at hun tar det så bra. Ellers hadde det ikke vært noe gøy. Jeg skylder Anette-Marie mye, hadde det ikke vært for henne, hadde ikke Ninette eksistert! Men, hun får kjørt seg, altså. Også håper jeg hun ikke fortsetter å skifte hårfarge, nå må jo Ninette bli blond!

Sigrid venter barn i april med TV-kjæresten Martin Jøndahl (32). 

LES OGSÅ: Dro på fest i narkokjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer