FORLOVET: Nini og Karljohn fortalte nylig om gifteplanene. Nå er Karljohn gått bort. Her de to avbildet på en romantisk ferie på Antiparos i Hellas for et par år siden. Foto: Geir Egil Skog
FORLOVET: Nini og Karljohn fortalte nylig om gifteplanene. Nå er Karljohn gått bort. Her de to avbildet på en romantisk ferie på Antiparos i Hellas for et par år siden. Foto: Geir Egil SkogVis mer

Nini Stoltenbergs forlovede er død

- Mine tanker går nå spesielt til Nini som har mistet sin kjære mann, sier statsminister Jens Stoltenberg til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO:  Forloveden til Nini Stoltenberg, Karljohn Sivertzen, er død 61 år gammel. Det kommer fram i en dødsannonse i Aftenposten i dag.

Karljohn gikk ifølge dødsannonsen bort 26. mars. Både statsministeren, far Thorvald og søster Camilla står oppført i dødsannonsen.

Skulle gifte seg

Paret bekreftet i februar til Se og Hør at de hadde bestemt seg for å gifte seg.

- Vi vil egentlig gifte oss 12 ganger, slik at vi kan feire hverandre og kjærligheten en gang i måneden!, uttalte Karljohn da  til Se og Hør.

Statsministeren i sorg

Statsminister Jens Stoltenberg sier til Seoghør.no at han mottok beskjeden om dødsfallet til søsterens forlovede med stor sorg

- Karljohn var et varmt og godt menneske. Det er vondt at han nå er borte. Han har vært en del av familien i mange år, og min søster Nini har mistet sin kjære samboer.

- Ekte kjærlighet
Nini Stoltenberg har tidligere beskrevet Karljohn som sin store kjærlighet.

- Jeg har aldri opplevd ekte kjærlighet før jeg traff min elskede. Det er ingen selvfølge at mennesker får oppleve det. Jeg er så takknemlig for at jeg ikke har gått glipp av dette. Han er livet mitt. Faktisk er det slik at vi ofte bare kaller hverandre for «livet mitt», har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Mistet moren for sju måneder siden

Kjærestens bortgang kommer kun sju måneder etter at Ninis mor, Karin Stoltenberg, gikk bort etter flere måneders kamp mot kreft.

Statsminister Jens Stoltenberg offentliggjorde dengang morens bortgang i en pressemelding.

«Statsministerens kontor må med sorg meddele at Karin Stoltenberg, statsministerens mor, er gått bort i natt etter noen måneders sykdom. Dagens planlagte program avlyses og statsminister Jens Stoltenberg deltar ikke i spontanspørretimen på Stortinget klokken 10» het det dengang i pressemeldingen.

Saken oppdateres!