- Nini har flyttet hjem til meg

Thorvald Stoltenberg og datteren får trøst av hverandres selskap etter tapet av sine kjære.

FLYTTET HJEM TIL PAPPA THORVALD: Thorvald Stoltenberg sier til Her og Nå at datteren Nini har bodd hos ham siden hun mistet forloveden Karljohn Sivertzen i mars. Foto: SCANPIX
FLYTTET HJEM TIL PAPPA THORVALD: Thorvald Stoltenberg sier til Her og Nå at datteren Nini har bodd hos ham siden hun mistet forloveden Karljohn Sivertzen i mars. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 26. mars døde Nini Stoltenbergs forlovede Karljohn Sivertzen, 61 år gammel.

Dødsfallet kom fem måneder etter at Nini og hennes bror, statsminister Jens Stoltenberg, mistet moren Karin.

Nå sier Ninis far og Karins , tidligere utenriksminister Thorvald Stoltenberg, til Her og Nå at Nini har flyttet hjem til ham etter forlovedens død.

Hjelper faren
Det sier han også har hjulpet ham med å komme over konas bortgang.

- Det går lettere nå. Men det skyldes ikke tiden som har gått. Men faktisk at Nini mistet sin Karljohn nylig. Og så inviterte jeg henne til å bo her hos meg for å være hyggelig med henne. Så viser det seg jo at det faktisk er til hjelp for meg.

- Hvis jeg kommer hjem om kvelden til middag, så kan jeg gjøre slik som da Karin levde og ropte «Hei, det er meg». Da svarte Karin alltid «Jeg håper da det». Nå er det Nini som sier til meg: «Jeg håper da det». Det hjelper godt. Ellers så passr jeg ikke så godt til å være alene, sier han til Her og Nå.

- Ekte kjærlighet
Nini Stoltenberg har tidligere beskrevet Karljohn som sin store kjærlighet.

- Jeg har aldri opplevd ekte kjærlighet før jeg traff min elskede. Det er ingen selvfølge at mennesker får oppleve det. Jeg er så takknemlig for at jeg ikke har gått glipp av dette. Han er livet mitt. Faktisk er det slik at vi ofte bare kaller hverandre for «livet mitt», har hun tidligere sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ninis forlovede er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer