Nils Ole Oftebro snakker ut om karrieren

Skuespilleren forteller om programlederrollene, Hotel Cæsar og kjærligheten til kona Anette Hoff.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Skuespiller Nils Ole Oftebro ( 67) slo igjennom med fjernsynsteateret i 1970, og blir snart å se som Stalin på Nationaltheateret i «Diktator mot dikter».

Men den folkekjære skuespilleren har ikke kun oppholdt seg på teateret, gjennom sin lange og innholdsrike karriere har Oftebro blant annet også vært programleder for "Fangene på fortet" og Robinsonekspedisjonen på TV3.

- Det var en spesiell oppgave. Jeg hadde jo aldri gjort noe sånn før. Sende folk ut og inn, og stå med levende dyr og tryllekunstnere i en setting nede i Frankrike. Så jeg syns nok det er en del hyggelig ting å se tilbake på, kanskje ikke noe kunsterisk høydepunkt, men hyggelig. Selvfølgelig fint å si: Mot er først og fremst å vinne over seg selv.

I en periode var Nils Ole også innom Norges mest besøkte hotel, «Hotel Cæsar». Her spilte Oftebro i en omgang kjæresten til sin egen kjæreste Annette Hoff (51). Skuespilleren er ikke flau over innsatsen i såpeserien, men forteller at han nok ikke hadde tatt en slik rolle på nytt.

- Nei. Jeg har aldri hatt et forhold til «Hotel Cæsar». Jeg har hatt et forhold til Anette Hoff. Det er fantastisk at en sånn serie har holdt det gående i tretten år. Om det forteller noe om kvaliteten på serien eller hva som foregår på innsiden av hodene til det norske folk kan man alltid diskutere, men det er fantastisk alikevel. 

I alle år har to av Norges aller største skuespillere, Nils Ole Oftebro og Annette Hoff, blitt omtalt ektepar. De to har også kalt hverandre mann og kone, men det har aldri vært offentlig at de to hadde giftet seg. Til Se og Hør avslører derimot Oftebro at de to giftet seg på Anettets 50 årsdag.

Bryllupet sto i Majorstuen kirke i 2011 og var veldig hemmelig. Ikke en gang gjestene visste at festen av noe mer enn et gebursdagsselskap. Men nå som paret endelig er godt gift, trives Nils Ole med hverdagen som ektemann.

- Jeg merker ikke noe stor forskjell, men det er hyggelig. Jeg vet at Anette ble veldig glad for det, og at sønnen vår ble veldig glad for det. Da er jeg glad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Oftebro hemmelig gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer