Niklas Vindel og Madelen Berås vant Paradise Hotel

Niklas Vindel mener finalen bare var spill for galleriet.

Foto: Stella
Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Les Heidis reaksjon etter diskingen av finalepartneren Kim og se bildespesial fra Paradise-finalefesten her!

SEHER.NO: Niklas Vindel (25) og Madelen Voreland Berås (21) kunne torsdag juble over å ha blitt 150 000 kroner rikere hver etter å ha gått til topps i årets utgave av realityserien «Paradise Hotel».

I en tilsynelatende nervepirrende finale kunne de to slippe gleden løs etter at Kine Bertheussen og Maren Kallhovd ga dem stemmene som sikret dem seieren over Heidi Stueflotten og Mikael Johnsson.

Sikker på seier

Men til Seher.no avslører Niklas at finalen ikke var like nervepirrende som TV-bildene ga inntrykk av. Allerede før opptakene startet, var han nemlig overbevist om han hadde full kontroll over stemmene.

- Jeg var ganske sikker da jeg satt der, om at det kom til å gå vår vei. Jeg regnet med at vi ville få dobbelt så mange stemmer som Heidi og Micke og det gjorde vi. Det var en utrolig følelse å endelig gå til topps i «Paradise Hotel».

Niklas tror ikke det hadde blitt noe annet resultat om Kim Høgås Hansen ikke hadde blitt diskvalifsert på grunn av juks, og erstattet med Mikael Johnsson i finalen.

- Egentlig ønsket jeg at Kim hadde stått i finalen, fordi jeg hadde lyst til å gruse ham. Jeg tror at Nora hadde stilt seg bak meg, hvis ikke Micke hadde stått med Heidi.

Ga opp før finalen

Heidi Stueflotten sier til Seher.no at hun hadde gitt opp alt håp om å vinne før hun satte seg på finalestolen, men at hun ikke ble skuffet over tapet.

- Jeg tenkte bare på Kim. Det var han jeg ville stå sammen med og vinne sammen med. Hadde vi stått sammen, tror jeg vi hadde hatt en bedre sjanse til å vinne. Nå følte jeg at finalen var avgjort på forhånd.

Delte premien
Om finalen var avgjort på forhånd, overrasket imidlertid Niklas Vindel mange da han valgte å dele premieen på 300 000 kroener med Madelen.

- Det har gått et rykte om at jeg stikker av gårde med alle pengene lenge, men var aldri aktuelt. Da jeg var med i fjor sa jeg at jeg ville stlkke av gårde med alle  pengene hvis jeg vant.

- For det usagnet fikk jeg så mye pes at jeg bestemte meg for å vise at jeg er en snill gutt nå. Og Madelen fortjente pengene sine, hun hadde jo vært der inne fra første dag, sier han til Seher.no.

Madelen hevder hun heller ikke vurderte å stikke av med premiepotten selv.

- Man må være to for å vinne, og vi har støttet hverandre i flere uker. Jeg visste at jeg aldri kom til å slippe kula, så fikk resten bare gå som det ville, sier hun til Seher.no.

Gjør comeback bak kamera?
Niklas Vindel utelukker ikke at han kan bli og se på TV-skjermen også i neste års «Paradise Hotel»-sesong, men da blir det i så fall bak kamera.

- Jeg er på jakt etter en ny jobb, og kunne gjerne tenkt meg noe innen media. Det hadde vært gøy å lage et Paradise-hat trick, men kanskje gjør jeg noe helt annet også, sier Niklas, som fra høsten av flytter fra sin hjemby Drammen til Oslo.

Premiepengene skal imidlertid brukes til alvorligere ting enn fest og moro.

- Jeg har sagt at jeg skal donere bort noe av pengene til gode formål, blant annet rosa sløyfe-aksjonen. De valgte jeg fordi jeg selv har opplevd kreft i min familie, så den saken betyr mye for meg. Resten blir satt av til kjøp av leilighet i fremtiden, sier Niklas til Seher.no.

Madelen hevder hun også planlegger å investere sin halvdel av de 300 000 kronene.

- Det blir vel å sette av til en leilighet eller noe sånt. Hester har jeg to av fra før, så det er nok ikke aktuelt å bruke penger på noen nye med det første, sier den aktive montérytteren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke han kunne gjøre noe sånt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer