Nicoles mann på avrusning

I'll think of you, sa Nicole og sendte sin ektemann på avrusningsklinikk.

BACK ON THE REHAB: Bare fire måneder etter at han lovte Nicole bot og bedring, er Keith Urban på kjøret igjen. Foto: All Over Press
BACK ON THE REHAB: Bare fire måneder etter at han lovte Nicole bot og bedring, er Keith Urban på kjøret igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filmstjernens ekteskap har fått en marerittstart. Sent i går kveld sjekket Nicole Kidmans ektemann, Keith Urban, inn på en avrusningsklinikk.


Innleggelsen var akutt, og Urban kom til klinikken med sin kone ved sin side.


- Jeg angrer dypt på den smerten jeg har påført Nicole og de som elsker meg og støtter meg, sa Urban i en uttalelse i natt.


Problemene kommer bare fire måneder etter at paret giftet seg. Før bryllupet lovte Keith sin kommende hustru at han var kvitt narkotikaproblemene.


- Den som forsøker å hente seg inn, må aldri senke guarden. Jeg er redd at det var det jeg gjorde, sa Urban gjennom sin talsmann i natt. 


Det er foreløpig uklart på hvilken måte Urban har havnet på kjøret, men countrystjernen har tidligere vedgått både alkohol- og narkotikaproblemer.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer