FULGT AV KJÆRESTEN: Nicole Richie og kjæresten Joel Madden holder stort sett alltid sammen, etter at det ble kjent at "Simple life"-stjernen ble gravid. Foto: All Over Press
FULGT AV KJÆRESTEN: Nicole Richie og kjæresten Joel Madden holder stort sett alltid sammen, etter at det ble kjent at "Simple life"-stjernen ble gravid. Foto: All Over PressVis mer

Nicole viser kulen

Nicole Richie viste stolt fram den gravide magen.

SEHER.NO: Vanligvis når Nicole Richie (25) støter på sine følgesvenner, paparazzifotografene, prøver hun å skjule ansiktet eller finne på noe annet lurt for ikke vise ansiktet på bilder.

Men på vei ut fra frisørsalongen "Neil George", skjulte hun verken ansiktet eller magen for fotografene.

Isteden viste hun stolt fram den synlige kulen på magen, før hun satte seg inn i en ventende bil sammen med kjæresten Joel Madden (28).

Etter at Nicole Richie ble sendt til sykehus i full fart i slutten av juli, har ryktene skutt fart om at det er noe galt med guttebabyen 25-åringen bærer i magen.

Den fengselsdømte stjernen skal ha oppdaget blødninger, rett etter at hun og rockekjæresten hadde kommet tilbake fra en miniturné med bandet hans Good Charlotte i Los Angeles.

Det er uklart hva som var årsaken til blødningene, men flere nettsteder meldte torsdag at tilstanden oppsto som en følge av mangel på næring.