Nicole vil slanke barn

- Avskyelig, sier kostholdsekspertene.

ENKLE LIV: Paris og Nicole er klare til å sjokkere USA i sin nye sesong med TV-serien "The Simple Life". Foto: Stella Pictures
ENKLE LIV: Paris og Nicole er klare til å sjokkere USA i sin nye sesong med TV-serien "The Simple Life". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Radmagre Nicole Richie (25) har flere ganger vært innlagt på sykehus på grunn av sine problemer med å komme opp i en sunn kroppsvekt.

Men selv om den nyforlovede blondinen fortsatt sliter med å få i seg nok kalorier, føler hun tydeligvis at hun har mange gode kostholdstips til barn og unge.

Sammen med Paris Hilton vil Nicole nå arrangere slankeleir for barn. Kurset blir holdt i forbindelse med blondine-duoens nye sesong av TV-serien "The SImple Life".

Kurset har ikke uventet fått ernæringseksperter til å slå alarm.

-Det eneste hun kan gi råd om er hva man ikke bør gjøre for å bli tynn. Det er bare ett steg unna: "Ta kokain om morgenen så slipper du å bli sulten", raser slanke-ekspert Johnny Bowden til National Enquirer ifølge Expressen.

Richie ble i 2003 lagt inn til behandling for narkotikaproblemer, og har veid så lite som 36 kilo.

Om vi får se skandalekurset på norske TV-skjermer er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Narkoflom i Hollywood!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer