Nicole snakker om mammakroppen

Etter fødselen har Nicole Richie blitt nødt til å finne fram bh-en igjen.

NYBAKT: Nicole Richie strålte på åpningen av DCMA Collective i Los Angeles tidligere i år. Foto: All Over Press
NYBAKT: Nicole Richie strålte på åpningen av DCMA Collective i Los Angeles tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Party-jenta Nicole Richie (26) forteller at livet hennes forandret seg fra den dagen hun oppdaget at hun var gravid og at hun elsker livet som mamma til lille Harlow Kate.

- Alle snakker om hvor vanskelig de tre første månedene er, men jeg bare elsker det. Alt jeg gjør er for henne. Hele livet mitt dreier seg om henne, og jeg simpelthen elsker det, sier hun i et større intervju i magasinet Harper's Bazaar.

Her stiller hun opp på en stor bildeserie med den fire måneder gamle datteren, samboeren Joel Madden og adoptivfaren og pop-stjernen Lionel Richie.

Nicole som ble kjent for norske seere gjennom serien "Simple life" sammen med Paris Hilton har de siste par årene fått mye oppmerksomhet for sitt dramatiske vekttap. Hvordan hun opplever kroppen sin etter svangerskapet forklarer hun slik i intervjuet.

- Halve garderoben min er blitt strukket. Ikke alle klærne mine passer som før. Jeg tror ikke engang det er et vektspørsmål, jeg tror bare kroppen din forandrer seg etter at du får barn. Jeg bryr meg ikke om det, men jeg er ikke vant til å bruke en topp eller en bh under klærne, sier hun til magasinet og hentyder til brystene som er blitt større etter fødselen.

- Man hører jo alltid at blondiner med store bryster får så mye mer oppmerksomhet, men jeg trodde ikke det var sant. Jeg liker å gå med trøyer som er litt gjennomsiktig, fordi det betydde ingenting før. Men nå er det liksom 'oi - jeg kan bli arrestert'.

Nicole valgte å stille opp i magasinet People for å publisere de første bildene av babyen. Grunnen til at hun stilte opp var å holde paparazziene unna.

- Dagen før bladet kom ut var jeg nervøs, fordi det kom til å bli bilder av datteren min overalt. Men hvis jeg ikke hadde stilt opp så hadde det blitt ti ganger verre. Jeg ønsket å stoppe folk fra å prøve å ta bilde av datteren min. Jeg var bare en beskyttende mor.

Nicole gruer seg til datteren skal møte paparazziene.

- Det er skremmende. Jeg ønsker ikke det rundt henne. Det er absolutt det som gjør meg mest nervøs. Men akkurat nå er jeg verdens heldigste jente. Jeg har ingenting å klage på.

Bildene fra Harper's Bazaar ser du her (ekstern lenke)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer