I FENGSEL?: - Jeg bare krysser fingrene. Jeg er redd også, men jeg er villig til å ta ansvar for det heg har gjort, sa Nicole Richie. Foto: All Over Press
I FENGSEL?: - Jeg bare krysser fingrene. Jeg er redd også, men jeg er villig til å ta ansvar for det heg har gjort, sa Nicole Richie. Foto: All Over PressVis mer

Nicole Richie er redd

Frykter hun vil ende opp som Paris Hilton.

SEHER.NO: Mens bestevenninnen Paris Hilton (26) levde på vann og brød bak mur og jern tviholdt Nicole Richie (25) på håpet om å slippe å lide samme skjebne.


- Jeg bare krysser fingrene. Jeg er redd også, men jeg er villig til å ta ansvar for det heg har gjort, sa Simple Life-stjernen til David Letterman (60) på The Late Show onsdag.


Radmagre Nicole Richie ble tatt for fyllekjøring i desember i fjor og siktet for forholdet i februar. Hun skal ifølge politiet ha vært påvirket av et uspesifisert narkotisk stoff, i tillegg til alkohol.


På spørsmål fra David Letterman om hun mente fengselsstraff var en sannsynlig utgang av det hele svarte Richie bare "Um, yeah.", refererer CBS News.


Venninnen Paris Hilton slapp torsdag ut allerede etter tre dager av sin 23 dagers lang fengselsstraff i Century Regional Detention Facility i California. Også Paris har gjort seg skyldig i fyllekjøring.


Også jetzet-medsøster Lindsay Lohan er i lignende trøbbel. Lilo (20) er for tiden på rehab etter at hun nylig ble arrestert mistenkt for promillekjøring.


LES OGSÅ: Nicoles lille gjemmelek