Nicole Richie ble årets mamma

Imponerte med å gjøre helomvending.

HER ER HARLOW: Nicole Richie sammen med sin Joel Madden og deres lille Harlow. Foto: All Over Press
HER ER HARLOW: Nicole Richie sammen med sin Joel Madden og deres lille Harlow. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det amerikanske bladet Babytalk har i flere måneder ment at moteikonet Nicole Richie (26) fortjener en mammapris.

Derfor overleverte bladet nylig den gjeve prisen Golden Pacifier Award til henne.

- Å gjøre stas på Nicole Richie med en Babytalk Golden Pacifier Award, kommer kanskje som en overraskelse på noen, sier bladets redaktør Lisa Moran.

Hun forklarer at Richie fortjener litt anerkjennelse for måten hun har forandret livet sitt på etter hun ble mamma til lille Harlow (4 mnd).

I 2006 ble Nicole kåret til et av Hollywoods verste forbilder. I fjor ble hun arrestert for å ha kjørt i ruset tilstand.

Men nå ser ting bedre ut for den vevre datteren til Lionel Richie (58), og i år opprettet hun og rockekjæresten Joel Madden (29) i år et fond for barn.

- Hun har vokst mye siden hun fikk lille Harlow, og opprettelsen av Richie-Madden Children's Foundation har vist hvordan hun vil sette et godt eksempel ved å rette søkelyset mot viktige temaer rundt dagens familier, avslutter redaktøren.

LES OGSÅ: Her er Hollywoods mest kosete par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer