Nicole på sykehus

Først var det maten, nå har Nicole Richie også problemer med å drikke...

PRØVER Å LEGGE PÅ SEG: Nicole Richie har fått beskjed om å gå opp i vekt, og prøver så godt hun kan å følge legens råd. Foto: All Over Press
PRØVER Å LEGGE PÅ SEG: Nicole Richie har fått beskjed om å gå opp i vekt, og prøver så godt hun kan å følge legens råd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO:  "Simple life"-programlederen er lykkelig forelsket i  "Good Charlotte"-rockeren Joel Madden, men fikk fredag bittert erfare at man ikke kan leve kun på luft og kjærlighet...


Nicole var i ferd med å filme den neste sesongen av programmet hun leder sammen med Paris Hilton, da hun fikk et illebefinnende, ifølge People.


På sykehuset i Los Angeles, fant legene raskt ut at Nicoles spinkle kropp var dehydrert og TV-stjernen måtte derfor få intravenøs næring i ett kvarter.


Nicoles talsmann hevder at Richie jobber hardt med å få økt kroppsvekten, etter at en rekke helse-eksperter og pop-pappa Lionel Richie har fryktet for hennes liv.


- Hun jobber tett med flere ernærings-spesialister. Det er viktig at hun når målet sitt på en sunn måte, siden dette ikke er en behandling for spiseforstyrrelser, sier talsmannen ifølge People.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer