HUMORKONGEN: Kanskje var det Joels form for humor Nicole ble forelsket i? Vokalisten lurte i hvert fall fansen trill rundt. Foto: All Over Press
HUMORKONGEN: Kanskje var det Joels form for humor Nicole ble forelsket i? Vokalisten lurte i hvert fall fansen trill rundt. Foto: All Over PressVis mer

- Nicole og jeg ble endelig gift!

Joel Madden ser ut til å være lei bryllupsryktene...

SEHER.NO: Joel Madden (29) annonserte at han hadde giftet seg med sin kjæreste Nicole Richie (26) på lørdag. Deretter avslørte han at det hele bare var en spøk...

Ifølge Ace Showbiz, postet Good Charlotte-vokalisten den falske nyheten på bloggen sin.

Dette gjorde han etter å ha blitt provosert over at et magasin hevdet han hadde brukt to millioner dollar - rundt ti millioner norske kroner- på bryllupet med Nicole.

"VI GJORDE DET!! NICOLE OG JEG BLE ENDELIG GIFT!!", skrev rockeren.
Deretter fulgte en angivelig link til bryllupsbildene.

Men, da fansen klikket på linken fikk de seg imidlertig en overraskelse: "Haha, bare kødda", var beskjeden fra Madden.

Flere av artistens familie og venner skal både ha tekstet og ringt den nybakte faren for å få en forklaring på hvorfor de ikke ble invitert til bryllupet.

"Jeg antar at det eneste svaret jeg kan gi dem er at jeg ikke visste at det var noe bryllup", skriver han på bloggen.

"Såååå, hvis du ble forbannet over at jeg ikke inviterte deg eller fortalte deg om bryllupet, ikke skyld på meg, det er ingenting å bekymre seg for."

Meldingen var illustrert med et bilde av to gorillaer i bryllupsantrekk. "Sjekk ut bloggen min for et bilde av meg og min vakre brud. Alt jeg kan si er at jeg er veldig lykkelig."

Flere ganger har det versert rykter om at paret skulle gifte seg.

Turtelduene har vært sammen siden 2006, og selv om de fikk datteren Harlow for bare 5 måneder siden, har Nicole allerede rukket å bli kåret til årets mamma.

LES OGSÅ: Planlegger ny baby